To je to što me zanima!

Pronašla stari film i razvila ga: 'Tko su ove misteriozne žene?'

Megan Abell obratila se društvenim mrežama za pomoć u nadi da će pronaći fotografa ili žene s fotografija. Objavila je set fotografija na svom Facebook profilu
Vidi originalni članak

Fotografkinja Megan Abell iz Richmonda u Virginiji bila je u dućanu rabljene robe kada je među raznim fotografijama naletila na 4 nerazvijena fotografska filma. Odlučila ih je kupiti i razviti.

Nakon razvijanja filmova ostala je zaprepaštena prekrasnim fotografijama koje su se pojavile. Fotografije prikazuju dvije različite žene koje poziraju na plaži gledajući prema oceanu. Sve fotografije su snimljene u zoru ili sumrak. Lica žena nisu potpuno vidljiva ni na jednoj fotografiji.

Megan Abell

Abell vjeruje da su fotografije uslikane 40-ih ili 50-ih godina prošlog stoljeća. Temelji to na odjeći koju žene na fotografijama nose.

Megan se sada obratila društvenim mrežama za pomoć u nadi da će pronaći fotografa ili žene s fotografija. Objavila je set fotografija na svom Facebook profilu te je njena objava podijeljena preko 13.000 puta.

Megan Abell

Ova vijest se brzo proširila društvenim mrežama te su se uključile i velike svjetske publikacije u nadi da će pronaći misteriozne žene. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • kokaza5 01.08.2015.

    Krasne fotke.

  • svejedobro 01.08.2015.

    Prekrasne fotografije! Sumnjam da će naći fotografa ili žene na slikama.

  • titanik guzi klaunuškog 31.07.2015.

    a ja se pitala gdje mi nestao negativ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare