To je to što me zanima!

Provjerite koliko ste sigurni i Google će vam pokloniti 2 GB

Povodom Dana sigurnijeg interneta Google opet korisnicima poklanja 2 GB na Disku, a sve što trebate napraviti je obaviti kratku sigurnosnu provjeru svojeg računa
Vidi originalni članak

U nestašici cloud prostora za arhiviranje fotografija, besplatni gigabajti uvijek dobro dođu, a Google vam u utorak nudi priliku da svoj Drive potpuno besplatno obogatite s još 2 GB. 

Sve što trebate napraviti je proći kroz sigurnosnu provjeru svojeg profila i povezanih aplikacija, što je postala Googleova godišnja praksa povodom Dana sigurnijeg interneta. 

Sama provjera oduzet će vam minutu vremena, a besplatni prostor dobit ćete bez obzira ako ste ga uzeli i prošle godine. 

Dan sigurnijeg interneta obilježen je u utorak u osnovnim i srednjim školama širom Hrvatske u organizaciji Centra za nestalu i zlostavljanju djecu i uz potporu Europske Komisije te domaćih partnera, kompanija Microsoft Hrvatska i Vipnet. U okviru projekta održana su predavanja uživo i preko Skypea na temu sigurnosti i pametnog korištenja interneta, a sve s ciljem educiranja mladih o odgovornijoj upotrebi tehnologije.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Osoba A 09.02.2016.

    Ne vjeruj Google-u ni kad poklone nosi. Ja sam prilično siguran u svoju informatičku pismenost i način na koji vodim brigu o vlastitoj sigurnosti. Ne treba mi da mi itko skenira računalo ili slično za nekakvih 2GB prostora na cloud-u.

  • beejesan 09.02.2016.

    Link je plavi i piše "proći kroz sigurnosnu provjeru"

  • korisničkoimejezauzeto 09.02.2016.

    ma kakav link! razgulite ! to je novi 24 sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare