To je to što me zanima!

"Pseća" verzija Instagrama: I vaš pas može postati zvijezda!

U ponudi je najnovija besplatna mobilna aplikacija dizajnirana za sve ljubitelje pasa pomoću koje korisnici mogu uslikati savršeni portret svojeg kućnog ljubimca.
Vidi originalni članak

Za sve one koji vole slikati svoje ljubimce i objavljivati njihove fotografije na društvenim mrežama, kompanija Bark & Co prije nekoliko dana je predstavila aplikaciju BarkCam

Zna se da je gotovo nemoguće zadržati psa da nam pozira dovoljno dugo da imamo savršenu fotku, pogotovo ako je u pitanju živahni psić. To je potaknulo tvrtku Bark & Co na kreiranje aplikacije koja će pomoći u izradi savršenih pasjih portreta.

Korisnici aplikacije mogu, netom prije snimanja fotografije, pritiskom na gumb okidača odabrati pojedini zvuk uključujući mijaukanje mačke, zvuk zvonca ili pak zvuk šuštanja vrećice s hranom, a sve to da bi privukli pogled psa ravno u fotoaparat. 

Ako su korisnici zadovoljni fotografijom također imaju i mogućnost dodavanja efekata. Tako na sliku mogu dodati tekst, chat okviriće, naljepnice i sl. BarkCam naravno ima i opciju za dijeljenje fotografija na razne društvene mreže. BarkCam je besplatan i dostupan za iOS, dok je aplikacija za Android još u izradi i planiraju je objaviti do kraja kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Marina290482 21.07.2014.

    Mog Pekija (pekinezer) neće slikati nikakva aplikacija, što još treba? Da mu otvorim profil na facebook-u? On je sretan kad ga vodim u park, kada se blesira po dvorištu, a i ja skupa sa njim, bez neke mobilne aplikacije.

  • ispravak_navoda 19.07.2014.

    za sve ima trziste. treba app koja je ist ko instagram, samo kaj se samo slikaju penisi i vagine za sve ljubitelje doticnih. opcija s komentarima, download slike za po par centi. evo, poklanjam ideju za djabe.

  • yuma 18.07.2014.

    Ljubimac mi mrav,:-) sinoć ga tuširao i otad ga nema:-) dočim se pojavi fotkanje :-) :-) :-) :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare