To je to što me zanima!

Reboot InfoGamer donosi vam najnovije igre, turnire, cosplay

Sve zanimljivosti s Reboot InfoGamer sajma moći ćete pratiti i na Tech rubrici 24sata, a zaljubljenici u video igre moći će zaigrati neke od najnovijih hitova
Vidi originalni članak

Reboot InfoGamer najveći je gamerski festival videoigara u regiji, a nudi još bogatiji program u odnosu na prošlogodišnji. Sajam na Zagrebačkom velesajmu počinje 14. studenog i traje četiri dana u kojima donosi gomilu igara, novog hardvera, trendova, radionice i turnire... Igrači će se tako moći natjecati u PES 2014, NBA2k14, Call of Duty: Ghosts ili Leage of Legends.. Tijekom sajma će se organizirati i cosplay natjecanje za najbolje i najkreativnije kostime.

Među izlagačima na sajmu bit će veliki Ubisoft, ali i Wargaming.net. Oni će organizirati turnire, igre prezentirati borbe tenkova i aviona kojima su postali ogromna sila na tržištu video igara. Ubisoft će predstaviti i svoj najnoviji naslov Assassin's Creed IV: Black Flag. Na sajmu bi trebali vidjeti i najnovije PlayStation igre, a muzej Peek&Poke predstavit će povijest industrije igara na starim konzolama, računalima i automatima. 

Hrvatski developeri predstavit će svoje igre pa ćete moći čuti više o Gas Guzzlersima, a Machina Game Development School će davati lekcije o razvoju igara. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • crozgubi 17.08.2016.

    Možda i ja odem

  • morbid_angel 15.11.2013.

    leage of legends? valjda league....ccc

  • CptNemo 09.11.2013.

    Wargaming.net? Jedan od likova koji rade za njih je stanoviti "SerB" -koji je trn u oku mnogima radi svoje klasične priglupe nadmenosti koje mu i nickname pokazuje. Inače klonite se WoT-a i svega što ima veze s njima - sve su to Pay-To-Win igre striktno. Možete haklat i free , ali kao cannon fodder ostalim igračima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare