To je to što me zanima!

Rimac ima novog direktora, iz velike tvrtke stiže bivši vojnik

Tim Richardson u Rimac automobile stiže iz BorgWarnera, gdje je bio odgovoran za njihov "Transmission Systems Business" u Europi kao potpredsjednik i generalni direktor
Vidi originalni članak

Tvrtka Rimac automobili objavila je kako su našli novog direktora proizvodnje (COO), a radi se o Timu Richardsonu za kojeg već navode da se preselio u Hrvatsku te donosi dugogodišnje iskustvo. 

U Rimac automobile stiže iz BorgWarnera, gdje je bio odgovoran za njihov "Transmission Systems Business" u Europi kao potpredsjednik i generalni direktor, vodeći uspješne inicijative za obnovu portfelja proizvoda i poboljšanje profitabilnosti, piše Poslovni.hr

Kako se ističe, njegovi rezultati pokazuju jake voditeljske vještine, dokazane kroz različite zadatke u okruženjima visokog pritiska, uključujući 12-godišnju službu britanskog vojnog časnika. 

- Naš tempo rasta donosi mnoge izazove. Tim je uspješan izvršni direktor u automobilskoj industriji s 20 godina iskustva u vođenju velikih operativnih organizacija. On nam se pridružuje u ključnom trenutku, kada se između ostalog trudimo strukturirati tvrtku - navodi Mate Rimac. Dodaje da je Richardsona iskustvo pripremilo za ove izazove i da će biti odličan dodatak. 

Sam Richardson u objavi kompanije kaže da je impresioniram energijom i spremnošću tima te da se divi tehnologiji koja se tu razvija. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • audi 2.0 15.02.2019.

    Ovaj bleji ko tele u sarena vrata ! 😂😂😂😂 nema taj blage veze o autima, bitno da je direktor

  • RodijakJoca 13.02.2019.

    Bivši vojnik, nema tu kruva

  • ichbin2 13.02.2019.

    bome za tih par auta kaj naprave ne treba imati direktora. koliko ih je ono napravio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare