To je to što me zanima!

Rimac: Mrzite me i pljujte ako želite, nije me briga. Napravili smo čudo, a tek smo počeli

Pa šta to JA imam od tog da se proizvodi auto koji ide 412 km/h u Hrvatskoj? Takvi ne trebaju odgovor – neće ga razumjet, započeo je Rimac u obraćanju hejterima na Facebooku
Vidi originalni članak

Samo dan nakon što su u utorak iz tvrtke Rimac Automobili objavili kako je Nevera najbrži električni serijski automobil na svijetu, s nevjerojatnom brzinom od 412 kilometara na sat, Rimac se u srijedu ujutro na Facebooku obratio i svojim hejterima.

STIGLI SA NEVEROM Mate Rimac i supruga Katarina posjetili azil u Splitu: Hvala im od srca što se zalažu za životinje

- Koliko god veliki dio javnosti to omalovažavao i hejtao: u Hrvatskoj, u bivšem shopping centru, danas proizvodimo najsnažniji i najbrže ubrzavajući produkcijski auto ikad i najbrži produkcijski električni auto. „Pa šta to JA imam od tog da se proizvodi auto koji ide 412 km/h u Hrvatskoj?“ Takvi ne trebaju odgovor – neće ga razumjeti - započeo je Rimac pa iznio impresivne statističke podatke.

Doveo preko 1000 inženjera, 830 milijuna eura kapitala

- Velikim se djelom, zahvaljujući tom „beskorisnom autu“, u Hrvatskoj stvorilo 2.000 radnih mjesta (preko 1.000 inženjera), privuklo 830M Eura kapitala najkvalitetnijih investitora na svijetu i doselilo preko 400 stranih stručnjaka (najviše iz UK, Italije i Njemačke) sa znanjem kakvo ovdje ne postoji. U Zagreb doslovno svaki dan dolaze delegacije proizvođača automobila – samo danas ih je 4 ovdje (dva njemačka, jedan talijanski i jedan UK). Kampus, razvojno-istraživački centar od 100.000 m2 i preko 200M Eura investicije je već „rasprodan“ (svi prostori predviđeni za poznate projekte) i razmišljamo već o Campus II koji će biti višestruko veći. Da, znali smo promašit rokove i neke stvari traju duže od očekivanog, ali ovakve stvari se ne rade preko noći. Od kockice i prvog zaposlenog je prošlo 11 godina – mislim da i nije toliko loše - napisao je.

KRATKO I JASNO Evo kako se Mate Rimac u Top Gearu tablicom narugao onima koji ga zovu prodavačem magle

Na kraju je zaključio:

- Briga me za ostale – mrzite i pljujte koliko želite. Ja sam ponosan na ovu ekipu koja je, sa ogromnim trudom, radom i znanjem, napravila čudo. A tek smo počeli.

 

Idi na 24sata

Komentari 188

  • dankić 27.11.2022.

    Čudo prevare🤣

  • Molotovljev koktel 17.11.2022.

    Ima jedan vic:Došao Hrvat u pakao i dočeka ga vrag."Dobro došao. Želim ti pokazati kako izgleda pakao"-kaže vrag.Tada ga povede u jedan dugi hodnik pun vrata s obje strane. Na svakim vratima piše ime nekog naroda.Vrag otvori prva vrata, na kojima je pisalo Nijemci. Unutra je bio ključajući kotao, a pokraj kotla mali vrag s bejzbol palicom."Eto, u kotlu su Nijemci, a ovaj mali je tu kad netko izviri iz kotla, da ga udari bejzbol palicom i vrati natrag."-objasnio je vrag.Krenuše dalje i vrag nastavi otvarati vrata, scena se ponavljala.Došli su i do zadnjih vrata, na kojima je pisalo Hrvati. Vrag ih otvori, a unutra kotao, ali nema malog vraga s bejzbol palicom."Vraže, pa zašto ovdje nema malog s palicom?"- upita Hrvat."Znaš"-reče vrag " ovi tvoji su mi najdraži, kako koji promoli glavu, oni ga sami povuku nazad, ha, ha, ha."

  • LOVAC 20 16.11.2022.

    Ne bih se SLOZIO DA SI U PRAVU NIMALE

Komentiraj...
Vidi sve komentare