To je to što me zanima!

S loptama i pumpom učenici u Tučepima pomogli doktorima: 'Gle, učiteljica cijepi koronu!'

Učiteljica razredne nastave u OŠ Tučepi Marlena Bogdanović nasmijala je svoje pratitelje na Facebooku s anegdotom iz razreda. Dok je pripremala lopte za vježbe na dvorištu, klinci su je razveselili
Vidi originalni članak

"Krenula ja napumpati lopte za graničare a djeca viču: "Gledajte, učiteljica cijepi koronu!" Zaista, lopte dizajnom podsjećaju na model virusa koji se "vrti" po medijima, a pumpa sliči injekciji! Uskoro su i oni "cijepili korone", a učenici koji su u graničarima pogođeni "loptom - koronom" išli su "u izolaciju" na granicu. Klinci su moja radost! Zabave se onim što imaju", napisala je u ponedjeljak na svome Facebook profilu Marlena Bogdanović, učiteljica razredne nastave u OŠ Tučepi. 

Njezina objava razveselila je sve njezine pratitelje, pa i šire, posebno nakon novih vijesti i sve više zaraženih i oboljelih koronom. Kako nam je kazala, i sama je zabrinuta, no djeca joj vrate radost.

- Tako me drže nekakve tužne misli jer su se meni dragi ljudi ozbiljno razboljeli...i onda dođeš u školu. Dočekaju te klinci i njihove bistre glavice koje i u ovoj groznoj situaciji nađu nešto smiješno i veselo....cijelo jutro se smješkam. A svima koji su na respiratorima od srca želim da ozdrave i da nam se vrate - ističe Marlena, koju je javnost već upoznala kao učiteljicu koja je prva uvela tablete, micro:bit i druge suvremene metode učenja u nastavu s najmlađima, a tijekom zadnjih godinu dana redovito piše o svim aktivnostima koje provodi sa svojim malim učenicima. 

Oni joj to, kaže, višestruko vraćaju, smijehom, ali i sjajnim kreativnim idejama, te velikom voljom da čak i subotom dolaze na razne radionice koje im priprema. Stoga će već sutra njihova učiteljica smisliti novu igru za razbijanje tmurnih vijesti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nap 29.03.2021.

    sumnjam da ce ova korona zavrsiti tako brzo

  • CskaRusia 29.03.2021.

    Ovo je zalosno. Djeca su vec zatrovana. Umjesto da se igraju I razvijaju vec Im se namece ova psihoza

  • srni106 29.03.2021.

    To je kao smijesno.opet kampanja kroz tzv. Korona humor

Komentiraj...
Vidi sve komentare