To je to što me zanima!

Sad ćete moći obrisati poruke zbog kojih bi propali u zemlju

O ovoj opciji na WhatsAppu priča se već mjesecima, a čini se da je sada u finalnoj fazi testiranja, što znači da će sada biti malo lakše obrisati neugodne ili sramotne poruke
Vidi originalni članak

Svi znamo za onaj sramotni trenutak u kojem ste poslali poruku ili sliku i gotovo istog trenutka požalili. Možda je to bio trač koji ste greškom poslali osobi o kojoj se priča ili slika koju niste željeli poslati bivšoj/em...

Popularni WhatsApp je odlučio uskočiti u pomoć i uvesti opciju brisanja poruke koju ste greškom poslali. Zvuči odlično, iako postoji kvaka. Imat ćete samo pet minuta da obrišete poruku nakon što ste ju poslali, a moći ćete obrisati samo one poruke koje nisu otvorene. Što znači da pijane poruke koje ste poslali usred noći vjerojatno neće upasti u tu kategoriju jer mnogi tek drugo jutro shvate što su napisali ili da su uopće nešto slali. 

Ovaj novitet uskoro stiže svim korisnicima, a kako prenosi Daily Mail, još je u finalnoj fazi testiranja. Ovo će raditi na svim oblicima poruka koje se šalju, što znači da ćete moći obrisati slike, videa, GIF-ove ili dokumente.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Živjela cenzura! 16.09.2017.

    Obrisati kome. Vlasnik te aplikacije je Facebook koji skuplja sve što može. Možda ćete obrisati da vi ne vidite, ali će to negdje biti arhivirano.

  • Majstor Zanata 16.09.2017.

    nevjernitoma lazu te,nemoj im vjerovat 😂😂

  • Liverpool_YNWA 16.09.2017.

    od kada sam greškom poslal gazdi poruku da mi kupi pelinkovac više ne šaljem poruke..

Komentiraj...
Vidi sve komentare