To je to što me zanima!

Sad je službeno: Battlefield 5 u izradi, stiže sljedeće godine

Hardline i nije bio previše uspješan dio Battlefield serijala, što bi trebao ispraviti novi nastavak povratkom klasičnoj vojnoj igri. Izlazak se očekuje tijekom 2016.
Vidi originalni članak

Ako išta, sada barem znamo da je sljedeći nastavak Battlefield serijala u razvoju. DICE-ov šef raazvoja na Twitteru je napisao kako se nakon Battlefronta dio tima prebacuje na sljedeći Battlefield. Očekuje se da će se igra zvati Battlefield 5 i da će biti objavljen sljedeće godine. 

Hardline očito nije bio pun pogodak, a 'petica' bi se trebala vratiti vojnom stilu igre, što je najavljeno i prošle godine. 

Prethodni nastavak, Battlefield 4, objavljen je još 2013. godine, a nakon početnih bugova i problema sa serverima igra se značajno popravila te je i dalje igraju milijuni igrača.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • razercoku 10.01.2016.

    BF 2, BF bc2, BF 3 zakon, BF4 porezno smece (toliko sam bio zadovoljan sa trojkom da sam kupio BF 4 za 800 kuna cim je dosla i jako sam ostao razocaran tesko smece, porez za budale i tako sam i ja osobno ispao budala... Znate onu poslovicu jednom budala zauvjek budala ali to je samo poslovica vise ga ne kupujem prije provjere.Naravno imat ce bolju grafiku i vjerojatno jos napredniji engine ali nemojte za zavaravati s time. U glavnom SMECE TESKOOOOOOOOOOOOO. Ako imate 3 i nemate 4 igrajte i dalje 3...

  • razercoku 19.12.2015.

    smece od hebene igre igrao sam i bf3 i bf 4 i oni svi bugovi i hitbox ajme majko ja znam da igra ima na serveru 64 igraca treba to sve sinkronizirati ali ono 17 metaka za nekoga ubit to je strasno jedan dan igranja te igre, 30 dana ljecenje zivaca... Ispravite me ako nisam u pravu.

  • MrDick 16.12.2015.

    Smece na kvadrat, kao sve danasdnje igre, Pogle sto su ovi idioti iz bethesde ucinili od fallout serijala, first person simse :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare