To je to što me zanima!

Sada i u komentarima na Fejsu možete staviti 'srce' ili 'ljutića'

Reakcije na postove bile su dobar način da pokažemo što mislimo o nekom statusu ili fotografiji, a sada se reakcije šire i na komentare, pa će razgovori postati još šareniji
Vidi originalni članak

Ma što vi mislili o emoji reakcijama na Facebooku, one su se primile, a sada su se još i proširile. Iz Facebooka su sada omogućili da emojijima reagiramo i na komentare naših prijatelja, a ne samo na postove kao što je to bilo dosad. 

Tako ćete uz stari 'sviđa mi se' moći dodati 'super', 'haha', 'opa', 'grr' i 'tužno' na komentare. Na taj način ćete barem moći i poslati pravu reakciju i izbjeći upitnike kad ne znate što bi rekli, a lajkanje komentara baš i nema smisla. 

- Korisnici su nam rekli da bi htjeli više načina da pokažu svoje reakcije u razgovorima na Facebooku, pa smo dodali mogućnost reagiranja na komentare - kažu iz Facebooka. Ako vam se reakcije još ne vide, ne očajavajte, cijelu stvar polagano uvode te će stići i vama.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • NINĐAMINĐA. 07.05.2017.

    Kao prvo fejs je bio glup od pocetka i besmislen.Milijuni ljudi gube svoje sate dane godine razgovarajuci sa likovima koji su tisucu kilometara daleko od njih.Facebook je ILUZIJA pravog meduljudskog odnosa.Jebanje bez karanja.Paznja bez konkretnih djela i zasluga.Podivljali egoizam.Ispraznost.Odavno je trebao propasti u crnu zemlju.Facebook je proizasao iz LJUDSKOG OCAJA i zelje za paznjom bez negativnih posljedica sto je ironicno samo pojacalo taj ocaj i depresiju.

  • Stručnjak za sve 06.05.2017.

    Facebook je postao predosadan...ja volim tehnologiju i nikad nisam krivio facebook za "otudivanje od ljudi" jer je to pojednostavljivanje problema. Jednostavno vise provodim vremena na instagramu, whatsu(isto vlasnistvo fejsa) al fejs sam po sebi je postao bas bezveze sa svim glupim novostima. Samo Linkedin, instagram, 24sata komentari i whatsapp za dopisivanje :)

  • 06.05.2017.

    koliko je taj facebook lošeg napravio nitko više nije dobar s ikim samo se lajkaju i komentiraju slike.svađaju, tračaju,,,,užas

Komentiraj...
Vidi sve komentare