To je to što me zanima!

Samo za odabrane: iPhone 7 od karbona košta čak 115.000 kn

Brojne kompanije kroz godine su ukrašavale Appleove telefone draguljima, zlatom i dijamantima, a švicarski dizajneri sada su napravili i iznimno lagan i čvrst telefon od karbona
Vidi originalni članak

Appleov iPhone 7 nije jeftin telefon, ali švicarska tvrtka Golden Dreams koja se bavi luksuznim preradama otkrila je posebnu verziju koju će si moći priuštiti samo odabrani. 

Njihov iPhone 7 Carbon Concept Edition je tako dobio karbonsko kućište što ga čini iznimno laganim, ali i jednako tako čvrstim. No, Švicarci će proizvesti samo 77 ovih telefona, a svaki košta čak 17.000 dolara. 

Na ovu preradu su se odlučili nakon upita brojnih bogataša koji su htjeli lagan i čvrst telefon, a potom su dvije godine radili na tome kako da izrade kućište od jednog komada. U izradi su koristili karbonska vlakna kakva se koriste i na Formuli 1 ili na sportskim jedrilicama.  

Iako bi netko mogao pomisliti da se ovakvom preradom poništava Appleovo dvogodišnje jamstvo, Golden Dreams kaže da ono vrijedi, a da će vlasnicima telefon stići posebnom dostavom u lusksuznom pakiranju koje će uključivati sve originalne dodatke koji stižu uz telefon.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Daj mi nik 06.11.2016.

    Koje njasre ! I da imam love na bacanje ne bi to kupio !

  • anal_bleaching 06.11.2016.

    Appleovo dvogodisnje jamstvo?a u rvatistanu na ajfon daju godinu dana garancije a drugu godinu mozes 'povoljno' kupiti hrać pljuc

  • --- DAVOR --- 06.11.2016.

    Te i slićne boleštine treba zabranit!! Reči če sad pameetnjakovići ko ima neka si kupi a u biti baš svaki pojedinac ima za te piz..je jer sto drugih na tog pojedinca gladuje i žeđa,strepi za svoje sutra!! BOLEST!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare