To je to što me zanima!

Samsung će danas otkriti što se nalazi u novom Galaxy S3?

Na stranici tgeltaayehxnx Samsung je postavio brojač do 'sljedećeg koraka' za Galaxy S III. Navodno telefon dolazi s quad core procesorom, 4,6 inčnim ekranom..
Vidi originalni članak

Samsungov Galaxy S3 jedan je od najiščekivanijih mobitela godine, a iako bi ga trebali predstaviti 3. svibnja, na stranici tgeltaayehxnx su postavili odbrojavanje do 'sljedećeg koraka', kako kažu u Samsungu. Tgeltaayehxnx je anagram od The next galaxy, no iako je brojač došao do nule, još se čeka što će objaviti na stranici. 

Navodno bi na stranici trebalo biti više detalja o uređaju koji će biti glavni rival iPhoneu 5 koji bi također, prema glasinama, trebao stići kasnije ove godine. 

Prije nekoliko dana vijetnamski blog objavio je video mobitela koji je navodno Galaxy S3, a uređaj navodno ima, kao što se očekuje, četverojezgreni procesor, HD ekran od 4,6 inča, 16 GB memorije i kameru od 8 megapiksela.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MarkoŽgela 02.05.2012.

    a jesi malouman samsung galaxy nadmasi bilo koji ajfon, ima 10238219038120938 boljih aplikacija hd rezolucija hmmm to ti ima ajfon znas .. mac je gola kifla za androdid,galaxy popisa bilo kojeg ajfona u takvim razmjerima da to nisu istine.. sve ti govori.. ajfon koristi safari za surfanje internetom pre jadno, a galaxy moze sve browsere koristit,ajfon je za šminkerčiće za one koji neznaju što znaci mobitel, a nokia tuga božja.... toliko o tvome znanju !!

  • Zaczgb 24.04.2012.

    Ma kakav Samsung dajte.. S2 je čista koma mobitel. 1.prevelik je i viri iz đepa. 2.Nekvalitetan , obična plastika i preskup za tu klasu 3.Android 4.To je Samsung... Po meni samo Apple & Htc te ova nokia Lumia 800 jesu ozbiljni telefoni, naravno da je Apple Svemir za sve njih ali ova Lumia mi se čini kao jedan i jedini konkurent koji može parirati Iphoneu, sve ostalo je šrot.., ajde nabijajte minuse...hahhhaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare