To je to što me zanima!

Samsung će napokon otkriti kako izgleda savitljivi telefon?

Samsung nas već nekoliko godina mami prikazom telefona sa savitljivim ekranima, no dosad smo došli samo do zakrivljenih. Na MWC-u bi trebali prikazati prototip novog telefona
Vidi originalni članak

Iako Samsung na Mobile World Congressu neće predstaviti Galaxy S8, to ne znači da dolaze praznih ruku na sajam u Barceloni. Iz ranijih najava prilično je sigurno da će tamo prikazati Galaxy Tab S3, a kako prenosi korejski ETnews, na ovom bi sajmu mogli prikazati i prototip telefona s preklopnim ekranom. 

Radi se o uređajima kojima Samsung golica maštu zaljubljenika u tehnologiju već nekoliko godina, ali nikako da vidimo konkretne uređaje na tržištu. Tako će i sada navodno prikazati prototip telefona kojem se ekran može preklopiti, ali ako ga i bude tamo, on će biti prikazan samo odabranim osobama i klijentima. Ne i običnim smrtnicima. Takvu prezentaciju Samsung bi trebao iskoristiti da ispita tržište i potencijalni interes za ovakvim proizvodom. S druge strane, mogli bi potaknuti i druge na kupnju njihovih savitljivih ekrana i razvoj svojih uređaja. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • jluci82 09.02.2017.

    Samsung-danas daleko najinovativniji brand po pitanju mobilne telefonije.Prvo su svijetu pokazali kako izgleda samozapaljivi telefon,a evo već stiže i savitljivi.Vjerujem da će 2018.predstaviti samovlažeći.

  • krao_sam_1 09.02.2017.

    Precijenjena ženska igračka. Samsung ženski mobitel.

  • scythe 09.02.2017.

    Apple je već odavno napravio telefone koji su se savijali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare