To je to što me zanima!

Samsung nagradili za najbolji telefon, najbolji tablet je iPad 2

Uz nagradu za Galaxy S II koji je preskočio 20 milijuna prodanih komada, Samsung je nagrađen i kao najbolji proizvođač. Iako Applea nema, dobili su nagradu za tablet
Vidi originalni članak

Samsung je u Barceloni na Mobile World Congressu dobio nagradu za proizvođača uređaja godine, a organizacija GSMA nagradila ih je i za najbolji pametni telefon. Samsung Galaxy S II u 10 mjeseci prodan je u više od 20 milijuna komada, a uskoro bi trebao stići i njegov nasljednik. 

- Iznimna nam je čast što nam je GSMA uručio ovu nagradu i vjerujemo da je to priznanje Samsungovim inovacijama, kvaliteti proizvoda i usredotočenosti na preferencije potrošača. U 2011. godini prodali smo više od 97 milijuna pametnih telefona, pokazujući kako je to najbolji pristup - izjavio je J.K. Shin iz Samsunga.

Iako ih nema u Barceloni, Apple nije prošao bez nagrada. Njihov iPad 2, kojem ubrzo stiže nasljednik, dobio je nagradu za najbolji tablet, piše PCmag.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Cican 04.03.2012.

    Bravo Svemoguci, odlicno napisano, da negovorimo kako su zaglupili ljude sa 4s staveci SIRI u njega i 64g verzija kosta ko jedan dobar skuter.

  • hercegvka 03.03.2012.

    Kućišta od Samsunga su užas. Takva su napravljena da bi se ljudima novci uzimali, pogotovo na toucheve koji se jako brzo kvare i gube funkcionalnost. Nokia kao brand ima najkvalitetnija kućišta.

  • Clarence 01.03.2012.

    dobra je galaksija, pogotovo kamera i amoled+ ekran! ali kućište djeluje preplastično i jeftino!

Komentiraj...
Vidi sve komentare