To je to što me zanima!

Samsung predstavio ES8000, planiraju uvesti jeftine modele

Samsung će kroz sljedećih mjesec ili dva predstaviti jeftine modele zbog rasta potražnje za takvim televizorima, a u prodaju su pustili i najjači model ES8000
Vidi originalni članak

Samsung je tijekom ove godine zabilježio dobar rast prodaje televizora, a planiraju uvesti i jeftinije modele, zbog rasta potražnje za modelima nižih razreda, piše Reuters.

Potražnja za jeftinijim modelima televizora je u porastu u Južnoj Koreji gdje su trgovački lanci u suradnji s malim lokalnim proizvođačima predstavili i do 40 posto povoljnije uređaje. 

- Dok ima potražnje, zainteresirani smo za taj tržišni segment - rekao je Kim Hyun-suk, potpredsjednik Samsungova odjela za televizore. Dodaje da se pripremaju predstaviti jeftinije modele te da su analizirali kako smanjiti troškove proizvodnje i cijene. Novi uređaji na tržištu će biti kroz mjesec ili dva. 

Samsung je u srijedu predstavio svoj 'najjači' model ES8000 koji dolazi sa senzorima koji prepoznaju pokrete i lica, te podrškom za 3D. Televizori koji se spajaju na internet u prodaju kreću u Južnoj Koreji, a u ožujku u ostatku svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gaso999 09.02.2012.

    nije sve skupo i najbolje !!!

  • troyan 08.02.2012.

    Kad vidim cijene pojedinih lcd-a i led tv-a, zaboli me glava kad se sjetim da postoji osoba koja ce dati 22 000 kuna za TV... potpuna perverzija, ja sam uzeo Full HD Toshiba, 107 cm za manje od 3000 kuna na akciji pa sam i vise nego zadovoljan za ono sta ja trazim od tv-a. Sve preko toga je, ajmo reci, cisto preseravanje i tjeranje nekog luksuza... i jos mi je ostalo 19 000 u dzepu (mislim, nije, jer ih nisam ni imao, ali da jesam, ostali bi mi :) )

  • drug Tito_1 08.02.2012.

    ma ne jeftine, to nevalja, samo skuplje dajte....

Komentiraj...
Vidi sve komentare