To je to što me zanima!

Samsungovi telefoni i tableti u Android Enterprise programu

Samsung je posvećen pomaganju našim korisnicima u modernizaciji poslovanja vodećom ponudom koja uključuje prilagodljivi hardver, lako upravljajući softver i sigurnost od početka do kraja, kaže KC Choi
Vidi originalni članak

Samsung Electronics najavio je da će se pridružiti Google programu Android Enterprise Recommended, čiji je cilj olakšati tvrtkama integraciju mobilnih rješenja u svoje poslovanje. Ovo sudjelovanje Samsung korisnicima nudi dodatnu sigurnost da tvrtka ispunjava i zapravo premašuje hardverske i softverske zahtjeve koje postavlja Google. 

- Samsung je posvećen pomaganju našim korisnicima u modernizaciji poslovanja vodećom ponudom u industriji koja uključuje prilagodljivi hardver, lako upravljajući softver i sigurnost od početka do kraja. Pridruživanjem programu Android Enterprise Recommended olakšavamo svojim korisnicima izgradnju mobilnog iskustva koje štiti zaposlenike, drži ih povezanim i poboljšava operativnu učinkovitost ispunjavanjem i premašivanjem Googleovih standarda za sigurnost, produktivnost i fleksibilnost - rekao je KC Choi, EVP i voditelj Globalnog B2B tima za mobilne komunikacije, Samsung Electronics.

Samsung i Google udružili su se prije gotovo deset godina kako bi riješili najvažnije izazove s kojima se danas suočavaju razne tvrtke: održavanje produktivnosti, zaštita radne snage i nuđenje fleksibilnosti.

- Ovo sudjelovanje u programu osigurava Googleovim korisnicima pristup Samsung uređajima koji nude izvanrednu sigurnost, učinkovitost i produktivnost te se radujemo budućoj suradnji -, rekao je David Still, izvršni direktor Android Enterprisea, Google.

Što to znači za korisnike Galaxy pametnih telefona i tableta

Odabrani Galaxy uređaji s Androidom 11 i novijim verzijama, poput S20, Note20, Tab S7 | S7 +, i robusni uređaji, uključujući XCover Pro, postat će dijelom programa koji preporučuje Android Enterprise. Korisnicima to pruža više opcija koje udovoljavaju Googleovim standardnim zahtjevima, a tvrtkama osigurava dosljedne performanse uređaja i korisničko iskustvo. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare