To je to što me zanima!

SCUM i Red Dead 2 su top igre, a Mate 20 Pro gaming telefon

InfoGamer je u svom rekordnom izdanju nagradio SCUM kao najbolju regionalnu igru, a Red Dead Redemption 2 kao igru godine. Hardverske nagrade osvojili su Mate 20 Pro i Nvidia RTX 20 grafička kartica
Vidi originalni članak

Reboot InfoGamer iz godine u godinu raste i ima sve veći značaj, a ove su godine na rekordnom sajmu organizatori po prvi put odlučili i nagraditi najbolje na području gaminga novom InfoGamer nagradom. Ranije su nagrađivali najbolje indie igre, a sada su kako navode, odlučili nagraditi igre, platforme i fenomene koji uzdižu industriju.

Tako je najboljom regionalnom igrom proglašen SCUM, hrvatski megahit koji se prodao u više od 1,2 milijuna primjeraka. Najboljom igrom godine proglasili su Red Dead Redemption 2. 

Kako se ove godine po prvi put u Adria Ligi i na InfoGameru natječu i gameri u mobilnim igrama, tako je i InfoGamer odlučio istaknuti najbolji gaming mobitel. Ovdje je priznanje otišlo za Huaweijev Mate 20 Pro (u konkurenciji su još bili i Note 9 i iPhone XS Max). 

- Veliko je zadovoljstvo primiti nagradu i od gaming zajednice. Ako itko zna cijeniti kvalitete telefona poput dugotrajne baterije, dobrog procesora, velikog i kvalitetnog ekrana i sličnog, onda su to gameri - izjavio je Huaweijev Norman Mueller.

Što se hardvera tiče, nagradili su i najveći hardverski pomak te su se odlučili za novu Nvidijinu GeForce RTX 20 seriju grafičkih kartica

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sljuk 08.12.2018.

    Ne znam cemu ova gaming rubrika kad se pise svake prijestupne godine o nekoj igri

  • ZgZoki 26.11.2018.

    SCUM je teza glupost. vec postoje isti tipovi igara i igrivi su, popularni i zabavni. Sa SCUM-om nebute tu zabavu osjetili. Na twichu rijetko je ko igra. A zasto? Zato jer su ga zakomplicirali do bola. Trebas furat medicinsku enciklopediju kakve su sve gluposti natrpali u igri. Pod tim prvenstveno mislim na bolesno malo resursa i bolesno puno sranja koja moras radit samo da bi lika odrzao na zivotu. Sto parametara da bi pretrcal 10 metara. Daj se vise uozbiljite i izbacite sva ta sranja jer ne zivi se od lovorika i pohvala. Je zaradili ste puno love prodajom. A igra se uopce ne igra na serverima. Uz to sve steka jer je eto to neka beta. Igraci se osjecaju prevarenima. I to ce se brzo odbiti vama o glavu.

  • BLACK_SON 25.11.2018.

    U gaming izboru nema nijednog gaming mobitela poput ROG phone Black shark/2 Razer phone 2 a od ovih treba ici iPhoneu jer bolji procesor bolji sustav bolji ekran a sa njihovom optimizacijom i baterija dode na dosta slicno

Komentiraj...
Vidi sve komentare