To je to što me zanima!

Shadow of Mordor dobio novu najavu i pola sata videa iz igre

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sama priča smještena je između radnje Hobita i Gospodara prstenova, a priča počinje u noći Sauronova povratka u Mordor. Kao Talion krećemo na put osvete
Vidi originalni članak

Middle-Earth: Shadow of Mordor novi je RPG naslov koji nas vraća u Međuzemlje, a dobio je TV najavu kojom nas žele podsjetiti na skori izlazak igre i pohvale i nagrade koje je igra dosad dobila.

Igra počinje u noći Sauronova povratka u Mordor, a igrači preuzimaju ulogu graničara Taliona, koji je ostao bez obitelji i svih vrijednosti i kreće na put osvete. Ovo je igra otvorenog tipa i igrači će imati mogućnost da uz glavnu priču kreću i na sporedne questove. Sama priča smještena je između radnje Hobita i Gospodara prstenova.

PC i PlayStation 4 igrači će u avanturu krenuti 30. rujna, a Xbox One verzija će stići 3. listopada. Vlasnici konzola starije generacije morat će čekati drugu polovicu studenog da bi zaigrali igru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 14

  • Pwyll 15.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Sharks 28.09.2014.

    ovo je praktički assasian creed sa lotr skinom

  • nadimak moj 25.09.2014.

    Odlična igra prema najavi barem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare