To je to što me zanima!

ShootMania Storm poziva na beta testiranje online pucačine

Arkadna pucačina omogućit će igračima da sami naprave vlastite razine, a najava igre koja je nedavno objavljena napravljena je baš koristeći takav editor razina...
Vidi originalni članak

ShootMania Storm je online pucačina koja bi trebala stići negdje oko Božića, a developer Nadeo objavio je prvu najavu i screenshotove igre koja daje igračima priliku da sami kreiraju svoje razine. Igrači će moći dizajnirati razine kao da se igraju Lego kockama i primjerice ubaciti zidine, vodu, drveće i druge elemente te odrediti pravila mape. Kako piše Venturebeat, svoje kreacije potom će dijeliti s ostatkom online zajednice.

Edouard Beauchemin iz Nadea objašnjava kako su htjeli napraviti igru za sve uzraste i izbjeći krv i dijelove tijela koji otpadaju s igrača nakon što ih pogode meci. Tako će se igrači boriti samo s laserskim oružjima te će nakon što ih netko upuca jednostavno nestati.

-  Ovo je igra u najjednostavnijem i najzabavnijem obliku - kaže Beauchemin. Igra će biti dostupna za download po 24.99 dolara u PC verziji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Scholes18 24.05.2012.

    ako se nekom tak nest igra ona pogledajte Tribes ascend, besplatna online pucacina, plasme i te sirovine,http://www.youtube.com/watch?v=zXcCqo0wrdw&feature=fvwrel

Komentiraj...
Vidi sve komentare