To je to što me zanima!

Shvatili da su promašili: Call of Duty se sada vraća korijenima

Iako je igra nudila inovacije, Call of Duty: Infinite Warfare nije dobro prošao kod igrača i Activision je sada najavio da se ove godine vraćaju korijenima borbe
Vidi originalni članak

Call of Duty: Infinite Warfare nije ispunio očekivanja i Acitvision je najavio kako se su sljedećem nastavku slavnog serijala ove godine vraćaju korijenima. 

Ovu su informaciju mnogi protumačili kao povratak okruženju Drugog svjetskog rata s kojim je uopće Call of Duty izašao na gaming scenu. No, naravno to ne mora biti točno, već bi se mogli samo vratiti korijenima borbe koja je proslavila igru i smanjiti SF doživljaje te nam ponuditi moderno ratovanje, prenosi Guardian

Activisionov šef Eric Hirshberg rekao je kako SF priču fanovi baš i nisu prihvatili, usprkos brojnim inovacijama koje su ponudili.

Glavni rival, Battlefield 1, prošle jeseni se vratio u Prvi svjetski rat, tako da bi i COD-ov povratak u prošlost imao smisla. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • agentLG 13.02.2017.

    Slažem se, neka se drže na zemlji ;)

  • novavrstaintelegentnogcovjeka 12.02.2017.

    Ma netreba se nigdje vracat.Moje idealno vrijeme je sadasnjost,kao sto je nekad bio modern warfare a ne roboti, svemirski brodovi i ta sranja..

  • StevensBikes 12.02.2017.

    Totalni promašaj sa futurističkim gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare