To je to što me zanima!

Sigourney Weaver opet Ripley: Posudila glas u Alien: Isolation

Dvije dodatne misije koje će biti moguće skidati za Alien: Isolation temeljene su na filmu Alien iz 1979., a moći će se i upravljati likovima kojima su glumci opet dali glas
Vidi originalni članak

Sega ja najavila dvije dodatne misije koje će biti moguće skidati za svoju igru Alien: Isolation temeljene na filmu Alien iz 1979. godine. Posebno je zanimljivo što će glasove likovima posuditi glumci iz filmskog klasika Ridleya Scotta: Sigourney Weaver, Tom Skerritt, Veronica Cartwright i drugi, a bit će moguće i upravljanje nekima od likova.

- Za neke od glumaca iz originalnog filma ovo je bilo prvo pojavljivanje u video-igri Alien. Gledati ih kako ponovno igraju te uloge nakon 35 godina bilo je nezaboravno iskustvo - rekao je Alistair Hope, kreativni vođa igre.

Za prvu misiju, "Crew Expendable", kupci moraju jednostavno prednaručiti igru. Za drugu pak misiju, "Last Survivor", koja rekreira jedan od najnapetijih trenutaka u filmu, kada Ripley pokušava pokrenuti samouništenje broda Nostromo dok izbjegava Aliena, potrebno je prednaručiti igru preko trgovine GameStop. Isolation izlazi 7. listopada za Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 i Windows.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mustafa Aga 11.07.2014.

    Prvi i drugi Alien su bila remekdela...Treci Alien...Limunada...

  • ispravak_navoda 10.07.2014.

    za fanove ovo je mozda nastavak koji se ispalti kupit. ona sramota od Colonial Marines se nije ni smjela dogodit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare