To je to što me zanima!

Sigurnija vožnja uz univerzalni auto držač za smartphone

Svakome tko je barem jednom telefonirao tijekom vožnje automobilom, dok je vozio jasno je u kolikoj mjeri opadaju koncentracija na prometnicu i pješake
Vidi originalni članak

Užurbani životni ritam doveo nas je do toga da gotovo niti ne možemo zamisliti dan bez zvonjave telefona. Dok neki u svome džepu drže dva ili čak i tri mobilna uređaja, možda je i najbolje da mobitel na toj poziciji i ostane pohranjen tijekom vožnje.

Ako ste pak jedna od onih osoba koje se niti tada ne mogu odvojiti od tipkanja poruka, obavljanja telefonskih razgovora ili pretraživanja karata i ulica, onda je držač za smartphone svakako sigurnija opcija. Ovaj univerzalni držač za mobitele jednostavnog je i nimalo upadljivog dizajna, a zbog njegova oblika i sasvim je jednostavan za uporabu – možete ga pričvrstiti na mjesto ventilacije u autu koje vam odgovara, a potom na njega spojiti mobilni uređaj. Možete ga spojiti s bilo kojim smartphoneom, uključujući Apple, Android, Blackberry i Microsoft uređaje. 

Telefon možete postaviti u koju god poziciju želite jer je prilagodljiv svim kutovima gledanja, odnosno može stajati uspravno ili vodoravno te ga možete okretati upotrebom jedne ruke. Dimenzije držača su 10 cm x 8 cm x 4 cm. Postavljanjem uređaja i mobitela na ventilacijski otvor u automobilu omogućuje da telefon uvijek držite u visini očiju i na taj način minimalno skrećete pogled s ceste. 

Univerzalni držač za mobitele možete kupiti ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Tomislav025 24.12.2015.

    kaj ce mi to? glupost zivcira me kad vidim nekoga da to ima u autu.

  • 24.12.2015.

    Imao sam univerzalni držača a več mi galaxy s3 nije stao u njega.

  • Rafo 24.12.2015.

    A naročito je to dobro mjesto za držanje mobitela ako iz ventilacije puše topli zrak (izravno po stražnjoj strani gdje je baterija).

Komentiraj...
Vidi sve komentare