To je to što me zanima!

Sjajna prilika za prvi posao uz plaću od 6000 kuna uz Alumni

Vip alumni je jednogodišnji program profesionalnog i poslovnog usavršavanja, a namijenjen je mladim visokoobrazovanim nezaposlenim ljudima
Vidi originalni članak

Deprimiraju vas uvjeti u oglasima za posao? Možda je vrijeme da pokušate nešto drugačije. Ako ste na početku vaše karijere i želite steći nove vještine, a pritom i zaraditi 6000 kuna mjesečno, ovo je prilika za vas.

Sredinom siječnja počele su prijave za Vip alumni program - projekt pokrenut 2014. godine kako bi pružio mladima priliku prelaska iz obrazovnog u poslovni svijet i potaknuo pozitivne trendove u zapošljavanju.

Vipnet će svojim polaznicima pružiti plaću koja će iznositi 6000 kuna bruto, edukacije i program međunarodne razmjene. Ako želite saznati više o ovom programu ili prijaviti se posjetite ovu stranicu.
 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • konjokradica32 18.02.2016.

    Kakav narod klošara to nije istina. Čitam tu komentar gospodina kretena o njemačkoj socijali. Brate nadam se da si već tamo. Bolje da smrdis njima nego nama (imaš li uopće karaktera barem pod noktom?). Pa majmune, radje bi crko u mukama nego uzimo socijalu (naravno ako nekomu nije zdravlje u pitanju). Bravo VIP, odlična prilika da počneš sa solidnom plaćom u odličnom okruženju, pa za godinu-dvije treses pravu lovu. Ma ja, klosari bi odmah 35000 jer imaju diplomu, a polovici je tata placao ispite cijeli studij. Propali studosi, da ste neki kurac valjali još bi za studiranja počeli sljakati. Ako nije 3000 kn šuti i zgrabi priliku, jer svakim danom postajete sve manje upotrebljivi. Studirao sam i radio za 1500kn. Dobio sam posao 4500 brutto. E sad je vec seteroznamenkasta brojka i nemam kredita, a 38 mi je godina. Treba vremena za sve, pa i da se dokazete i pokazete koliko vrijedite, a onda će doc i prava lova. Ne slušajte ove vucibatine koje bi siti gladnom kruh iz ruku otimali. FUJ.

  • Draželiny-BamboochaPikaso-Kost 18.02.2016.

    Stvarno neshvatam to vase razmisljanje...vjerujem da vas pola tu nema posla a nasli ste pljuvati po nekom jel vam je "ispod casti" radit za ove pare...a vjerujem da bi guzicu nekom ljubili za bilo kakav posao...super vam je razmisljanje bolje sjediti kuci i razbijat glavu kako mjesec prezivjet nego imati kakva takva primanja... i nije poenta da se obogatis...nego prezivis...ako uspijes i savladas sve onda pojusavaj da se obogacujes...

  • DALMATINKA 18.02.2016.

    javite se marini perazic traži posao jedino ako joj to nije mala plaća

Komentiraj...
Vidi sve komentare