To je to što me zanima!

Sjevernokorejski Netflix je za onaj pravi tek jedna dobra šala

Iznimno zatvorena Sjeverna Koreja dobila je svoj video servis Manbang koji je prozvan sjevernokorejskim Netflixom, na što je reagirao i pravi Netflix
Vidi originalni članak

Netflix očito ne shvaća svoju konkurenciju ozbiljno, barem što se tiče one koja dolazi iz Sjeverne Koreje. Vladar streaming videa odgovorio je na pokretanje sjevernokorejske kopije 'Manbanga' tako što je u svom Twitter opisu dodao 'Manbangova kopija'. 

Ova reakcija stigla je samo nekoliko dana nakon što je Sjeverna Koreja najavila svoju verziju Netflixa, za koju je potreban i dodatni prijamnik. No, oni koji su se ponadali da će gledati sadržaje poput Marvelovih serija ili novih filmova, na to mogu zaboraviti. Građani Sjeverne Koreje na Mangbangu će imati veličanstveni pristup sadržaju koji je državna televizija emitirala proteklih tjedan dana, a video na zahtjev će nuditi i pristup starijim sadržajima i propagandnim filmovima. 

Jun-Ok Gong koja je jedna od prvih korisnica Manbanga, za državnu televiziju je rekla kako djeca obožavaju video servis jer su prije mogli čitati u školskim knjigama i raznim životinjama i biljkama, a sada to mogu vidjeti i na televiziji. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • scythe 26.08.2016.

    Po vijestima kojim nam novine prezentiraju Sjevernu Koreju, bio sam uvjeren da tamo nema niti struje, a kamo li tek televizije ili interneta.

  • _l_ 26.08.2016.

    bolje da su dali servis GangBang

Komentiraj...
Vidi sve komentare