To je to što me zanima!

Škoda Karoq na redizajnu: Česi otkrili detalje popularnog SUV-a

Češka kompanija predstavila je u ponedjeljak dvije skice koje otkrivaju detalje osvježenog Karoqa koji bi sada trebao imati još izraženiji prednji kraj
Vidi originalni članak

Karoq je uz Octaviju najprodavaniji Škodin automobil u prošloj i prvoj polovici ove godine, a od 2017. godine proizveli su više od 500.000 primjeraka popularnog SUV-a koji je sada na novom redizajnu.

Češka kompanija predstavila je u ponedjeljak dvije skice koje otkrivaju detalje osvježenog Karoqa koji bi sada trebao imati još izraženiji prednji kraj. 

Prednja rešetka sad je veća i šesterokutnog oblika sa širokim usisnikom zraka ispod. Promijenili su i dizajn prednjih svjetala s dnevnim svjetlima u dva elementa, a ispod se nalaze i nove maglenke.

Na drugoj skici otkriva se novi izgled stražnjeg kraja na kojem se vidi novi spojler, a stražnja svjetla sada djeluju tanje, odnosno agresivnije kako bi se naglasila širina vozila. 

Karoq bi trebao premijeru imati 30. studenog na digitalnoj prezentaciji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Brk_1 16.11.2021.

    izbacuju redizajn, a tvornica mjesecima ne proizvodi stari model..

  • max2017 15.11.2021.

    mislio sam da su ga ukinuli jer ga odavno nema u cjeniku.......samo da sad ne osvane motor u 0,3 varijanti s 200konja   Struja--,benzin nisu opcija, a niti cijena veća od tiguana  ili X3.........

  • Tirkizna Leptirica 15.11.2021.

    česi ili im javili nijemci iz folcike kako i što?

Komentiraj...
Vidi sve komentare