To je to što me zanima!

Skrivenom kamerom i cijenom Xiaomi Mi 9T Pro 'udara' rivale

Mi 9T Pro u osnovi je Redmi K20 Pro koji je predstavljen prije par mjeseci, ali pod ovim je imenom stigao u Europu. Odlične performanse i skrivena kamera glavni su aduti novog Xiaomijeva mobitela
Vidi originalni članak

Uz telefone iz Mi 9 serije, od danas je u Hrvatsku stigao i Mi 9T Pro model s pop-up prednjom kamerom. 

Radi se o telefonu sa Snapdragon 855 procesorom i baterijom od 4000 mAh uz brzo punjenje (27W), ali i cijenom koja je mnogo niža od top modela konkurencije.

Dolazi sa 6,39-inčnim Full HD AMOLED ekranom unutar kojeg se nalazi senzor za otisak prsta. 

Opremili su ga trostrukom stražnjom kamerom. Glavna snima fotografije od 48 megapiksela i ima f/1,8 otvor blende, a tu su još i širokokutna leća od 13 megapiksela te telefoto leća od 8 megapiksela koja ima 2x optički zum. Snima i 4K video na 60 sličica u sekundi.

Za selfije je zadužena kamera od 20 megapiksela koja je skrivena u samom kućištu telefona i zaštićena safirnim staklom. Na taj način je s prednje strane oslobođen prostor za ekran koji nije prekinut zubom ili rupom, što korištenje telefona čini ugodnijim.

Telefon je stigao u bijeloj i crnoj varijanti te sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 29.08.2019.

    Koristim ga 4-5 dana, oduševljen sam performansama (brzinom, memorijom, a posebice kamerom) i definitivno cijenom .

  • finigospodin01 28.08.2019.

    Xiaomi izgleda kao super firma, ali ako želite imati uključivanje zaslona s licem morate prebaciti regiju na Indiju što je po meni glupo. Njihovi mobiteli još nisu spremni za Europu kao npr Huawei

  • 26.08.2019.

    Telefon za siromasne

Komentiraj...
Vidi sve komentare