To je to što me zanima!

'Sljedeća velika stvar već je tu' Samsung ismijava novi iPhone

Uz poruku kako je odluka oko kupnje telefona dječja igra, Samsung ismijava i Appleove trgovce 'genijalce'. Pitanje je koliko će im ovakva reklama biti produktivna
Vidi originalni članak

Nema odmora u ratu između Applea i Samsunga. Nakon sudskih parnica i pobjede Applea koji je u srijedu predstavio novi iPhone, Samsung je ovog puta udario reklamom koja će se u novinama pojaviti od nedjelje, piše Mashable.

Ne treba biti genijalac da se napravi pravi odabir jer je sljedeća velika stvar već ovdje, poručuje Samsung reklamom u kojoj su popisali sve tehničke specifikacije svog Galaxy SIII telefona nasuprot novitetima koje ima iPhone 5. Tako uz sve što oni imaju, ismijavaju i novi konektor iPhonea navodeći ga kao "potpuno drukčiju utičnicu". Uz poruku da je odabir pravog telefona lagana odluka, ismijavaju i Appleove 'genijalce', tj. stručnjake u prodaji.

E sada, pitanje je koliko će ova reklama biti produktivna jer sudeći po navali na iPhone 5 u prednarudžbama i očekivane redove koji će opet biti pred dućanima, očito kupcima tehničke specifikacije nisu jedina i presudna kategorija koja utječe na njihovu odluku o kupnji uređaja.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • DanijelDane 20.11.2012.

    Sad serete tu po iphone, ali nemate vi para za to pa serete tu...zato bolje sutite

  • socijalist novoga kova 24.09.2012.

    nemam pinezi za iphone 5 ili s3 ali dobro će mi sjest i neki galaxy ace 1,2 ili galaxy fit ...ća će mi bolje?5000 kn za mob ma dajte..kaj vam je????

  • JoelDrake 23.09.2012.

    freak sam za tehniku al z amobitel ne dajem toliko para a moja nokia 5800 me dobro služi za slanje poruka, poziv, glazbu a internet i ostale stvari niti jedan mobitel ne može zamijenit računalo tako da za ono što ja koristim mobitel kažem zbogom i iphoenu i samsung galaxy a o cijeni da ne govorim a s novijim izdanjima mobitela uopće napredak nije ogroman, tako da je to sam mužnja para i marketinški trikovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare