To je to što me zanima!

Snimiš selfie u novoj haljini, podijeliš i zaradiš koju kunu

Ako se volite na društvenim mrežama pohvaliti ulovom iz modnog šopinga, stiže aplikacija za vas - uz pomoć nje za svaki selfie možete biti novčano nagrađen
Vidi originalni članak

Ako volite kupovati odjeću i na društvenim mrežama se hvaliti 'ulovima' iz modnih trgovina, stigla je aplikacija baš za vas - nitko vam više nikad neće prigovoriti da se bavite nebitnim stvarima. A ako vam prigovore da previše trošite na odjeću, možete im odgovoriti da zapravo zarađujete!

Zarađivati na šopingu moguće je uz aplikaciju Stylinity, kojoj je cilj povezati modne brendove s njihovim kupcima i ponuditi im svima da profitiraju od dijeljenja na društvenim mrežama.

Stylinity funkcionira tako da snimite selfie u svojoj novoj haljini te očitate njezin barkod i fotografiju podijelite na društvenim mrežama. Fotografija će biti objavljena s dodanim gumbićem 'Želim to' i ako netko od vaših prijatelja klikne na gumb i kupi taj odjevni predmet dobit ćete proviziju. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mani26 05.02.2015.

    moj boze! veceg sr*nja odavno nisam vidila...

  • Ny 05.02.2015.

    Netko je fakat debilll... evo vec vidim glu... kako se naslikavaju po kabinama kao i do sada za face da odma stave neee... a di tek sad kad i za to mogu nkj dobit... ... znaci od sada ce bit duplo gore...il ce kupit haljine a za 2 dana doc vratit i nikom nista... uzas uzas uzas....

  • berry2410 05.02.2015.

    džaba od tog kad se svi oblače kod kineza il s ebaya, jeftinije je jbg -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare