To je to što me zanima!

Sony najavio novu prezentaciju za srijedu: Hoće li otkriti kad izlazi God of War: Ragnarök?

Fokus će biti na japanskim igrama, no to ne znači da nećemo vidjeti novi God of War. PlayStation VR2 Sony će ovaj put preskočiti, a cijeli show trajat će nekih dvadesetak minuta
Vidi originalni članak

Iako se šuškalo da bi nova Sonyeva prezentacija igara mogla biti odgođena zbog rata u Ukrajini, Sony je jučer na službenom PlayStation blogu potvrdio da se novi State of Play održava danas u srijedu 9. ožujka u 23 sata.

- Pridružite nam se za otkrivanja novih stvari za PlayStation 5 i PlayStation 4 konzole. Show će trajati dvadesetak minuta, a naglasak će biti na igrama japanskih izdavača, iako ćemo imati i nekoliko novosti igara razvojnih studija iz drugih dijelova svijeta - kratko su priopćili iz Sonya, dodajući kako u ovoj prezentaciji neće otkrivati ništa u vezi novih PlayStation VR2 igara.

Final Fantasy 16 i God of War?

S time na umu, možda ćemo vidjeti još malo nadolazećeg Final Fantasya 16, a najavljen bi mogao biti i Resident Evil 4 Remake. Ono što se možda najviše priželjkuje je objava datuma izlaska novog God of War: Ragnaröka, s obzirom da je isti još uvijek potvrđen za 2022. godinu.

CRO KRATOS Novi God of War prevest će na hrvatski, ovako će to izgledati

God of War: Ragnarok trebala bi biti druga nova najveća PlayStation ekskluziva ove godine, nakon fantastičnog Horizon Forbidden Westa, a za koju se nadamo da neće dobiti još jednu odgodu.

Sonyevu prezentaciju možete pratiti uživo od 23 sata po našem vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare