To je to što me zanima!

Sony ne odustaje: Traže drugi način prikazivanja "Intervjua"

Barack Obama rekao je da je Sony pogriješio s povlačenjem filma, a iz Sjeverne Koreje demantiraju da su oni hakirali Sony, koji sad traži novi način distribucije
Vidi originalni članak

Kompanija Sony Pictures poručila je kako traži alternativne načine da u distribuciju pusti komediju 'Intervju', nakon što ga je prvotno odlučila povući, nakon hakerskih napada Sjeverne Koreje, javlja BBC.

Komedija u kojoj Seth Rogen i James Franco glume novinare koji planiraju atentat na sjevernokorejskog diktatora Kim Jong Un-a tako bi ipak mogla stići do kino dvorana nakon što se o cijelom slučaju očitovao i američki predsjednik Barack Obama.

 - Pogrešno je što je kompanija odlučila povući film iz distribucije. Ne možemo živjeti u društvu u kojem diktator nekoj državi može nametati cenzuru, kazao je Obama.

Iako je FBI poručio kako je za hakerske napade na Sony odgovorna Sjeverna Koreja, službeni Pjongjang to je demantirao.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Marrac 25.12.2014.

    Ja mislim da taj film uopce ne postoji,nego je to samo zato da se stvari zakuhaju....

  • AntonTrdić 22.12.2014.

    i opet oko Bozica napetosti na relaciji SAD Kim yong i njegova drzava, stalno, svake godine

  • PipPy_loNgstoCkinG 22.12.2014.

    Pumpaju si PR sa jeftinim trikovima već znamo tko je Sony korporacija i Hollywood mediokracija......film se može skinuti i pogledati sa bilokojeg torrentea....osobno film je teško sra.. Bolje si pogledajte Španjolski Torrente (Santiago Segura) to je prava komedija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare