To je to što me zanima!

Sony poklanja Far Cry 4 i tako mami ljude na PlayStation Plus

Za razliku od standardnih besplatnih igara koje PS Plus članovi mogu skinuti svaki mjesec, Far Cry 4 će dobiti samo onih koji se obvežu na cijelu godinu.
Vidi originalni članak

Sony je u novoj promotivnoj kampanji za PlayStation Plus odlučio igračima pokloniti pucačinu Far Cry 4, ali igru će dobiti samo oni koji unaprijed kupe 12 mjeseci članstva na PS Plus. 

Na taj način očito žele povećati broj igrača koji će im dulje biti vjerni, u odnosu na one koji obnavljaju članstvo svakih mjesec ili jednom u tri mjeseca. Igrači mogu ovu ponudu iskoristiti do 12. veljače. 

Japanski div inače ima 31,5 milijuna igrača u PlayStation Plusu. Inače mjesečno članstvo na PS Plus stoji 58 kuna, dok je godišnja pretplata 438 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • duje912 02.02.2018.

    ma kakv ps 4...ja to špilam na PCju i skino prek torrenta đabe!!!

  • ynwa8. 02.02.2018.

    Ne razumijem zasto ne daju i nama koji pretplatu placamo vec 4 godine, ali svejedno. PS+ se isplati, ne samo da je obvezan za online igru, ali i u zadnje vrijeme sve bolje i bolje igrice poklanjaju. Prije 2/3 mjeseca je bio novi Metal Gear solid, ovaj mjesec je Deux Ex

  • KingTITAN 01.02.2018.

    Novi COD je ok campaing ali multiplayer je onak....dosta su ga poboljšali od početka ali nije još ono sto se očekivalo vjeruj

Komentiraj...
Vidi sve komentare