To je to što me zanima!

Space Star od Mitsubishija - najbolja vrijednost za novac

Space Star je simpatičan mali automobil koji se od konkurenata izdvaja vrlo bogatom opremom i vrlo živahnim voznim svojstvima te performansama
Vidi originalni članak

Space Star po dimenzijama spada u skupinu najmanjih automobila na tržištu, no dojam koji ostavlja je mnogo odrasliji. U unutrašnjosti je više mjesta nego kod konkurencije, u vožnji je vrlo zabavan i već je u osnovi odlično opremljen. U unutrašnjosti ima sasvim dovoljno mjesta, a i prtljažnik je sa 235 litara u vrhu klase malih gradskih automobila. Benzinski motor ima 80 KS što je i više nego dovoljno za lagani automobil. 

Performanse su osjetno bolje nego kod prosječnih predstavnika klase tako da i duža putovanja u Space Staru nisu problem. Pritom je potrošnja vrlo niska. Na testu smo trošili 5,5 l/100 km. Pohvale zaslužuje i ponašanje prilikom agresivnije vožnje. Dizajn unutrašnjosti nije previše privlačan, no Space Star i ovdje izgleda bogatije i ozbiljnije od svojih konkurenata. 

Najbolja strana ovog automobila je cijena. Naime, 77.900 kuna za model koji ima bogatu opremu, pa čak i automatsku klimu je najbolja kupnja u klasi malih gradskih automobila.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ZagrebZagreb_1 27.02.2015.

    Losiji clanak dugo nisam vidio. Ovo je obicna krama od automobila kada ga usporedis sa modernom konkurencijom iz europe. A gdje je novinar vidio dobru opremljenost i performanse......to samo on zna! A i mogli su se barem malo potruditi pa staviti i koju fotografiju. Sve u svemu, uzas nekog klinca novinarcica!

  • KokoT 27.02.2015.

    Prodat će 2 komada u Hrvatskoj ove godine.I možda još par stotina(jako optimistično) u cijeloj Europi...toliko će prodati.To je pokazatelj svega,ostalo su priče za malu djecu.

  • Presveti Svetac 26.02.2015.

    nakarada

Komentiraj...
Vidi sve komentare