To je to što me zanima!

Srbin od Yahooa naplatio 300 tisuća dolara, sad tuži i Google

Milorad Michael Trkulja koji živi u Melbourneu na jednom je portalu naveden kao kriminalac. Tražilice taj portal nisu htjele ukloniti iz svoje pretrage pa ih je tužio
Vidi originalni članak

Milorad Michael Trkulja, Australac srpskog podrijetla, tužio je Google i Yahoo jer se njegovo ime na jednom australskom portalu pojavilo među imenima deset najvećih kriminalaca u toj zemlji. Kako te tražilice nisu htjeli izbaciti sporni portal iz svoje pretrage, Trkulja je svoj cilj odlučio postići sudskim putem.

Vrhovni sud u Melbourneu još je u ožujku presudio da Yahoo Trkulji zbog uvrede mora isplatiti 300 tisuća dolara, a Trkulja poručuje da će pobijediti i Google.

- Ne može nitko objaljivati neistine ne samo o meni nego o bilo kome, zato sam ih tužio iako su oni veliki i bogati – kaže ovaj bivši estradni menadžer koji se izjašnjava kao Jugoslaven.

Trkulja, koji je Banja Luku napustio prije 40 godina, povezan je s kriminalnim podzemljem zbog pucnjave u koju je bio umiješan.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Capafiori 10.09.2012.

    Eto dokaza da se i na objavljenoj istini može zaraditi :(

  • Chatter 03.09.2012.

    Trazim i ja odvjetnika koji bi pokrenuo tuzbu protiv HT-a i T-Mobilea zbog naplacivanja naknada.. Pljacka nad svim pljackama...

  • General Lee 03.09.2012.

    srbi uvijek se snađu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare