To je to što me zanima!

Stara ljubav: Nokia i Zeiss opet su skupa u ratu mobilnih fotića

Novi Nokijini mobiteli trebali bi opet biti prepoznatljivi po vrhunskim kamerama zahvaljujući suradnji s Zeissom, što bi im moglo donijeti veliku prednost u ratu mobilnih kamera
Vidi originalni članak

Nokijini telefoni nekad su bili prepoznatljivi po vrhunskim kamerama sa Zeiss optikom, a njihov novi vlasnik, HMD Global, sada želi vratiti tu staru slavu te su ponovno sklopili suradnju oko razvoja kamera za nove uređaje. 

Dosad smo vidjeli retro Nokiju 3310 i tri telefona s Androidom, a ove godine bi trebao stići i top model sa Snapdragonom 835.

Taj i budući uređaji trebali bi donijeti najbolje od Zeissa, a njihov povratak mobilnim telefonima uključivat će cijeli ekosustav softvera, usluga, kvalitete ekrana i optičkog dizajna, kako bi postavili nove standarde snimanja unutar industrije pametnih telefona. 

Zeiss i Nokia navode da će se novom suradnjom posvetiti nadogradnji tehnologija koje su i ranije predstavili, poput Pure View kamera. Zeiss je suradnju na Twitteru najavio kratkim videom koji prilično jasno sugerira dvostruke kamere. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Der Kommissarrr 07.07.2017.

    Zadnja nokia koja je valjala je bila 7110, sve dalje od toga otpis

Komentiraj...
Vidi sve komentare