To je to što me zanima!

Šteta što ova dva konceptna videa za iPhone 6 nisu stvarna

Tko ne bi poželio iPhone 6 koji ima sve odlične stvari koje smo vidjeli na drugim telefonima (Samsung), a koji se još može staviti u kontroler s projektorom
Vidi originalni članak

Maštoviti YouTube kreativci objavili su dosad razne vizije iPhonea 6, no najnovija dva videa iz istog odjela pretvaraju iPhone u genijalni uređaj. U prvom videu možemo upoznati iPhone 6 Pro, tanki telefon s UHD kamerom, svjetlom za notifikacije kod Home tipke, senzorom rada srca ugrađenim u gornji rub ekrana te olovkom kao i na Samsungovom Noteu, koja je ugrađena u donji zaobljeni rub telefona. I dok se većina stvari koje možemo vidjeti na telefonu, može lako zamisliti, olovka je nešto što bi teško vidjeli na nekom Appleovom uređaju. Drugi uređaj je još zabavniji. iControler je kontroler u koji se isti taj telefon može umetnuti, a dolazi s ugrađenim projektorom. Njegova se lampa može zakretati, kako bi kompenzirala pokrete i projicirala ravnu sliku.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • zveki14 24.04.2014.

    Dobar!!!!! da izađe takav sigurno bi udomio jednog!!! he he! Ko misli da je dati 2000kn uz ugovor na 2 god puno (a stari model prodam za toliko i novi dobijem badava) onda neka izračuna koliko kuna jedan pušač popuši mjesečno.(min. oko 500knmj = 12 000kn u 2 god.) a to nikome nije puno????

  • PetarPrcela 24.04.2014.

    6 iphone koji neću imati.

  • info_hr 23.04.2014.

    Pa normalno da je koncept , kako bi bio gotov proizvod ako nemora , najbolji dizajneri su korisnici tih istih proizvoda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare