To je to što me zanima!

Jobs i na bolovanju nadzirao razvoj iPhonea, planirao i iCar

Nakon odlaska na bolovanje pa do smrti u listopadu prošle godine Steve Jobs je, kako doznaje Bloomberg, kontrolirao razvoj i dizajn iPhonea 5 koji ima veći ekran
Vidi originalni članak

Na razvoju i dizajnu iPhonea 5 s Appleovim stručnjacima radio je i Steve Jobs, i nakon što je zbog bolesti otišao na bolovanje u siječnju prošle godine, doznaje Bloomberg. Novi uređaj koji bi trebao stići u listopadu, imat će veći ekran, a u prilog tome govore i narudžbe za ekranima većima od sadašnjih 3,5 inča. Bloomberg dodaje da su u kompaniji na novom uređaju počeli raditi i puno prije predstavljanja iPhonea 4S, a da je baš Jobs bio ključan u razvoju telefona. 

Iz Applea su odbili komentirati ove navode. Očekuje se kako će novi iPhone imati podršku za LTE mreže, što su uveli i na iPadu. 

Član uprave Applea i šef tvrtke J. Crew, Mickey Drexler, rekao je prošlog mjeseca na konferenciji Innovation Uncensored, kako je Jobsov san prije smrti bio iCar,. Govoreći o 'tragičnom dizajnu američkih automobila', rekao je kako je Jobs sanjao auto poput ostalih Apple proizvoda, no da ga nije nikada dizajnirao. U šali je dodao da bi, da ga je napravio, zauzeo 50 posto tržišta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Lumos 20.05.2012.

    slazem se sa zeljkom, konacno netko tko nije isfrustriran pa da normalno komentira. da iOS kolko je dobar tolko je i loš, neznam što im tolko treba da zakrpaju nekakvi bug, a i druga stvar koja mi smeta jest to što su napustili korisnike starijih iphona. Da, sve je to trik da nas natjeraju na kupnju novog uređaja ali ipak, nekad bio zadovoljni korisnik 3G-a dok danas taj telefon nebi dao ni najgorem neprijatelju, onaj tko jos uvjek ima 3G znam o cemu pricam... 4s pati od "slabe" baterije, ima ga frend i drži mu 1 dan... a i ruši mu se OS često, e sad dal je to zbog jailbrake-a, meni se to nije dešavalo evo sa ve spomenutim 3G-om... Steve je težil savršenstvu, a sad od kad ga nema vidjet cemo kako ce Wozniak i Cook voditi apple

  • Zaczgb 19.05.2012.

    Ma nije on nista nadzirao, to su fraze,dobio je gotov proizvod, ako nije bio zadovoljan vratio bi ga nazad.. I tako u krug.. iPhone je odlican telefon i 4 inchni ekran nece biti u 5 ili new iPhone -u Nego 3.7, ali problem je u tome sto apleovi dizajneri i programeri neznaju napraviti update za poboljšanje IOS_a, svaki updejt nesto sjebe,, to je katastrofa s obzirom da izdaju samo 1 telefon godišnje i posto je IOS njihov sustav trebali bi se malo bolje azurirati za kvalitetu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare