To je to što me zanima!

Stigao Twitter Music, servis za otkrivanje glazbe, ali ne za nas

Twitter Music će biti dostupan na webu i kao iOS aplikacija, ali u početku samo u šest zemalja. Aplikacija u početku povlači glazbu iz servisa iTunes, Rdio i Spotify
Vidi originalni članak

Twitter je svoj novi servis za otkrivanje glazbe najavljivao već neko vrijeme, a u četvrtak ga službeno pokreću na stranici music.twitter.com te kao aplikaciju za iOS uređaje. 

Nakon što su ga neko vrijeme koristili poznati glazbenici, servis je premijeru imao na televizijskoj postaji ABC u njihovom jutarnjem programu. Korisnici Twittera moći će ovdje pronalaziti pjesme na temelju vlastite aktivnosti, kao i slušati što drugi trenutno sviraju. Korisnici će vidjeti glazbu koju objavljuju poznate zvijezde, ali i dijeliti pjesme iz aplikacije. 

Kako navode iz Twittera, pjesme trenutno dolaze s iTunesa, Spotifyja i servisa Rdio. S Appleova servisa moći će se poslušati dio pjesama, dok će se korisnici na Spotify i Rdio morati logirati kako bi dijelili glazbu iz svoje zbirke.

Aplikacija ima četiri glavna taba, ili stranice. Osnovni je ono što se trenutno pušta i dijeli #nowplaying, a tu su i trenutno popularni glazbenici, dok ćete na sljedećem tabu moći vidjeti umjetnike koji bi prema tvitovima uskoro mogli postati popularni. Twitter će vam i predlagati glazbenike koje bi mogli pratiti na temelju onih koje već pratite. Klikom na profil nekog glazbenika možete vidjeti koje glazbenike on sluša te slušati njegove pjesme. 

Twitter music će biti dostupan prvo u SAD-u, Kanadi, Velikoj Britaniji, Irskoj, Australiji i Novom Zelandu, a s vremenom i u drugim zemljama te na Androidu. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • WOMANIZER 20.04.2013.

    samo <3 ♔ Britney ♔ <3

  • radislav 18.04.2013.

    kako nije za nas uvek nesto nije za nas

  • THUG LIFE 18.04.2013.

    evo vam link - http://www.omizio.com/non-apple/slusajte-spotify-u-hrvatskoj-i-drugim-zemljama-gdje-nije-dostupan/ napravite sve kako pise unutra i mozete slusati spotyfi i logirat se na tu aplikaciju twitter #music, a ako je nema slucajno u hr app storeu onda promjenite na US i skidajte ugl. meni je od njih bolji appstore vise je ponudeno boljih aplikacija... :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare