To je to što me zanima!

Stigla je beta za Gas Guzzlers: Combat Carnage, isprobajte je

Domaći studio Gamepires konačnu verziju igre trebao bi objaviti u travnju, a dotad možete isprobati beta verziju igre i vidjeti kako je voziti fiću s dvije teške strojnice
Vidi originalni članak

Gas Guzzlers: Combat Carnage igra je domaćeg studija Gamepires u kojoj vozeći metalne zvijeri uništavamo sve ispred sebe kako bi došli do prvog mjesta. Nakon što su nas u video najavama upoznali s igrom u kojoj se možemo utrkivati s fićom, stojadinom i Renaultom 4, koji su opremljeni svom silom naoružanja kako bi uništili suparnike, sada je stigla i beta verzija igre.

Skinuti je možete OVDJE.

Isprobajte i komentirajte sviđa li vam se igra. Konačna verzija igre trebala bi izaći u travnju.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • MarkoPuskaric 19.03.2012.

    U igrici se treba poraditi na kameri odnosno (gledištu vozila), i jos bi trebalo u pozadinskoj sliki poraditi da je barem 3D, da ne izgleda kao da se vozim u "4" zida.

  • Mag777 19.03.2012.

    Evo kako na igru gledaju strani mediji: http://www.strategyinformer.com/pc/gasguzzlerscombatcarnage/previews.html

  • wolfy77 19.03.2012.

    Jesus, koja dobra grafika, imao sam problema sa skidanjem, no od drugog puta sam uspio. Respect domaćoj ekipi, možda me malo iritirao onaj glas, no tko ne želi može ga isključiti. Palac gore i svaka čast ekipi Gamepiresa. Malo me zanimalo i išao sam malo na strane portale da vidim jel' ima štogod o GG CC i ugodno sam se iznenadio, jer sam na većini pročitao dosta pohvala na demo play iste, pročitajte samo na portalu strategyinformer, a takvih dobrih oglednih recenzija ima još. Poruka za dečke iz Gamepiresa; trebate beta testera?

Komentiraj...
Vidi sve komentare