To je to što me zanima!

Stiže Dan žena, predlažemo gadgete koji će ih oduševiti

Iphone, fotić, tableti ili sat, samo su neki od prijedloga kojima vašu dragu možete razveseliti za Dan žena. Naravno, pod uvjetom da ona misli kao i vi i voli tehniku
Vidi originalni članak

Život bez mobitela danas je teško zamisliti, osobito ako imalo ovisite o gadgetima, a teško da ima uređaj koji je izazvao više pompe od Appleova iPhonea. Verzija s bijelim kućištem gotovo da bi se mogla nazvati i idealnim gadgetom za žene.

Ako vam je iPhone preskup ili se iz nekog razloga ne sviđa, domaći operateri nude cijeli niz drugih smartphonea, a među zabavnijima je i HTC-ov Rhyme. Ovaj atraktivni mobitel na Android operativnom sustavu dolazi s kockicom koja će, ako vam je mobitel u torbi ili isključenog zvuka, signalizirati da ste dobili novu poruku ili poziv.

Novero Soho bluetooth slušalica može se spojiti uz iPhone ili bilo koji drugi telefon, a osim što ima napredne tehnologije kako bi što jasnije čuli osobe s druge strane, slušalica je i lijepo dizajnirana, a dolaze u crnoj, bijeloj i srebrno-crnoj boji. 

Nekima su satovi i dalje draži za praćenje vremena od onih na mobitelima, a Ice Watch je nedavno predstavio Ice Love kolekciju satova u raznim bojama ukrašenu srcima, a crni i bijeli model dolaze i sa Swarovski kristalima.

Lenovo je svoje IdeaPad Z prijenosnike za ovu godinu ponudio u šest različitih boja, tako da bi svatko trebao naći odgovarajuću. Uz to što su vizualno privlačni, dolaze i s najnovijim procesorima i naprednom grafikom.

Ako vam je prijenosnik prevelik, većinu stvari, pa čak i uredskih, moći će obaviti i Apple iPad, ili neki drugi tablet, a njegova prednost je i što stane u torbu. Kako bi bio još više šik, uz njega sjajno pašu i raznobojne zaštitne maske koje se koriste i kao postolje. Trebate li samo čitač knjiga, jer jednostavno morate nositi cijelu biblioteku sa sobom, Amazonov Kindle Fire bit će sjajan odabir, a u najnovijoj verziji dolazi s ekranom u boji i podrškom za multimediju.

Sony TX10 kompaktni fotoaparat ima senzor od 16,2 megapiksela i 4x zum, a na njegovoj pozadini je veliki ekran od 3 inča osjetljiv na dodir. Šareni fotoaparat otporan je i na vodu i prašinu, a ima i mogućnost izrade 3D fotografija.

Uživajte i u ostalim iznenađenjima koja smo pripremili za vas u specijalu Samo za žene! 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NoShow 07.03.2012.

    baš svi imamo pet milja kuna za ajfon ili tako nesto , de molim vas .... dovoljan je cvijet kao mali znak paznje

  • MarkoPtičar 06.03.2012.

    Ma ajde begaj, jedna ruža i nešto romantike je sasvim dovoljno :S

  • user_139303 05.03.2012.

    Ja sam skromna pa ću biti zadovoljna sa Ice Watch satom, samo ne znam koju bi boju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare