To je to što me zanima!

Što je zajedničko ovim igrama? Propale su uz velika očekivanja

Igre propadaju iz raznoraznih razloga, nekada su pogrešno oglašavane, nekada outsourcane krivim developer kućama, a nekada jednostavno ne uspiju održati standard u odnosu na slične videoigre
Vidi originalni članak

Iako su videoigre dugotrajni projekti na kojima rade stotine ljudi po nekoliko godina, nekada znaju doživjeti potpuni fijasko. Događa se iz raznoraznih razloga, nekada su pogrešno oglašavane, nekada outsourcane krivim developer kućama, a nekada jednostavno ne uspiju održati standard u odnosu na slične videoigre ili prethodne dijelove. Lvl8. YouTuber, Gospodin Paklara sastavio je listu od 8 naslova koji su doživjeli 'fail', od Sporea, Daikatane, pa sve do Duke Nukem Forevera koji je nakon više od desetljeća razvoja ispao potpuni promašaj.

"Novi gaming medij, Lvl8., organizira dosad neviđeno natjecanje u videoigrama u Zagrebu - Gaming in the sky. 13. 4. na Jarunu će natjecatelji uz pomoć dizalice i posebnog stola igrati PUBG, jednu od najigranijih naslova današnjice, na visini osmog kata, što je otprilike 40 metara iznad zemlje. Besplatne karte za svoje mjesto za stolom možete osvojiti u nagradnim natječajima na Lvl8. YouTube kanalu."

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ante. 15.04.2019.

    lijepo je čuti da se i kod nas konačno razvija gaming scena i svaka pohvala na ovom projektu i događaju. Izvrstan video, tečna i nadasve zanimljiva priča. Samo tako dalje

  • Ivan_8102 04.04.2019.

    Nisu stavili niti jednu realnu igru, sve neke znanstveno fantastične gluposti, zbog toga mi je i drago da su propali jer su naporni sa tim vrstama igara.

  • scythe 04.04.2019.

    Duke Nukem Forevera ... briljantno; ... ne igra, već "Forevera" ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare