To je to što me zanima!

Što kažete na jeftinu konzolu s Androidom koja se da hakirati?

Jeftina konzola s besplatnim igrama po kojoj se može raditi zvuči anarhično, no treba pričekati da se krene u realizaciju, jer ipak još se radi samo o konceptu...
Vidi originalni članak

Igraća konzola Ouya još nije stvarnost, no radi se o projektu kojem je cilj open-source Android konzola s cijenom od samo 99 dolara koja bi se povezivala na TV. 

Ideja je da se se može raditi na svim dijelovima konzole (i hardveru), a svaki developer mogao bi objaviti igre ili aplikacije koje bi bile besplatne. 

Iza projekta stoje Yves Behar (Jawbone), Ed Fries (Xbox), Amorl Sarva (Peek), Peter Pham (Color) te Julie Uhrman (IGN) koja je glavna šefica.  Kako prenosi Verge spominje se i Muffi Ghadiali koji je radio na Amazonovu Kindleu. 

Iako ovakav otvoreni i besplatni koncept zvuči pomalo anarhično, treba vidjeti hoće li projekt krenuti dalje od konceptne faze. Sudeći po imenima koja spominje Verge, to bi se moglo dogoditi. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ZMIJA1 07.07.2012.

    ne razumijem se, ali kad bi to bilo stvarno moj džep bi bio spašen. Moj mali (5 god.) prođe igrice za WII i Nintendo 3DS u roku 7 dana. Uglavnom kupujemo Super Mario koji je ujedno i najskuplji 400 kn (kupujem one igrice kojima je stupanj agresivnosti 0 a one su i skuplje) Jeli ima nešto što bi spasilo moj novčanik jer ovo je teška papi lova, te kupi konzolu, jednu drugu, silni volani, nastavci, igrice... tome nema kraja

  • kristijan12 05.07.2012.

    kako se to igra uopće nema ekran jer to neki projektor ??????????????????????????

  • trollzor333 05.07.2012.

    samo naprijed,podrzavam ovu ideju :p

Komentiraj...
Vidi sve komentare