To je to što me zanima!

Što odabrati: PS4 Neo, Xbox One Scorpio ili provjereni PC?

Najpopularnije konzole dobit će značajno pojačanje snage i dodatno se približiti osobnim računalima, stoga se nameće pitanje što trebaju odabrati oni koji će tražiti novi gaming hardver?
Vidi originalni članak

Ovih se dana sve više govori kako se konzole hardverskom snagom, ali i drugim aspektima približavaju PC platformi, a par glavnih konzola na tržištu će uskoro također dobiti značajni "boost" snage. 

Upravo će zbog toga sljedećih nekoliko godina biti ključne za Sony, Microsoft, ali i proizvođače PC hardvera koji kreću u još jednu bitku za gaming tržište.

Što onda preporučiti onima koji u bližoj budućnosti planiraju kupiti novi komad gaming hardvera? Odgovor na to pitanje donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • antonio44 26.09.2016.

    Xbox one scorpio

  • XBOXEUROPE 21.08.2016.

    Playstation 4 se pokazao veoma dobar za razliku od Xbox One i Xbox One S koji je uveliko došao za zakašnjenjem. Police sa Playstation 4 konsolama su tako reći prazne a na Xbox One se vidi količina prašine. Naj više mi se sviđa to što Sony ima kad je rijeć o dizajnu konsole zaista nešto što se uklapa u enterijer prostora za razliku od Xbox One koji podsjeća na onaj glomazni stari VHS uređaj plus ona odvratna kamera. Razočaran sam kao nekadašnji "Xbox Fan" kako se Microsoft ponaša prema sopstvenim korisnicima zato sam i prešao sa Xbox Live na Playstation Network koji je kud i kamo jeftiniji a ima više ponuda i više besplatnih igara na mjesec. A što se tiće kopjutera nisam nikada bio neki igrač na toj vrsti platforme. Kopjuter sam ono više koristio za klasične stvari tipa oslobađanje od stresa kroz porno filmove hahaha Živjeli... :)

  • 2323andjeo 15.08.2016.

    U becu sa yostikom i igricom 300€

Komentiraj...
Vidi sve komentare