To je to što me zanima!

Stranica HDZ-a i dalje srušena, hakeri u svađi oko "zasluga"

HDZ-ove internetske stranice postale su nedostupne u nedjelju oko ponoći. Ranije su na Twitteru iz NullSecurity najavili da će srušiti HDZ, no javili su se i drugi hakeri
Vidi originalni članak

Internetskim stranicama HDZ-a ne može se pristupiti već drugi dan, a hakerske grupe na Twitteru u svađi su oko toga tko je zaslužan za rušenje stranica.

Naime, na Twitter profilu AnonOpsCroatia u nedjelju navečer su stavili poruku u kojoj tvrde da NullSecurity nije odgovoran za napad na hdz.hr te da ne preuzimaju zasluge druge grupe. No, nisu rekli jesu li oni za to odgovorni. 

Portal Zimo navodi da su dobili mail člana skupine Anon koji kako navode, zakupio server ruskog providera te sa njega izveo napad.

HDZ je postao nedostupan u nedjelju oko ponoći, prenijela je Građanska akcija na svojim stranicama. Ranije su hakeri NullSecurity Croatia najavili da će srušiti stranice te da će na dan izbora objaviti 'potresne dokumente'.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Ilirac 06.12.2011.

    Hakere je unajmio SDP sa koalicionim partnerima,,,bas kao sto su i nase medije unajmili da u zadnje vrijeme popljuju HDZ,,,a za njih je i Uskok radio,,,ali i pored takve neravnopravne borbe HDZ je uspio sam dobiti 47 mandata u saboru dok je SDP,bez koalicionih partnera IDS,HNS i Umirovljenika,i sa svim tim medijskim,sudskim i hakerskim pomocima dobio samo 67 mandata,,,sramota za komunjare:))

  • user_82847 06.12.2011.

    hakirajte ih doživotno, i privatno čak pa neka se vidi tko je koliko pokrao.....ako ikako možete....

  • jabbar 06.12.2011.

    Hrvatska je okrenula stranicu!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare