To je to što me zanima!

Stručnjaci: Ne, svijet se ipak neće na tri dana zaviti u crno

Na internetu je osvanulo stotine verzija o zamračenju 23., 24. i 25. prosinca. No stručnjaci kažu da NASA službeno nije objavila nikakva predviđanja pomrčine
Vidi originalni članak

Na vijest da je NASA krajem ove godine prognozirala pomrčinu Sunca koja bi Zemlju na tri dana zavila u crno, reagirali su stručnjaci.

Uvjeravaju kako o tome nema govora. Naime, kažu da u sljedeće tri godine neće biti baš nikakvih pojava apokaliptičnih razmjera.

Također, naglašavaju kako NASA službeno nije objavila nikakva predviđanja pomrčine niti poravnanje Sunca i Zemlje, koje bi pomrčinu prouzročilo. Ipak, na internetu je osvanulo stotine verzija o zamračenju 23., 24. i 25. prosinca. Neki su otišli i korak dalje pa objavljuju i razne scenarije koje će nakon toga uslijediti, odnosno posljedice koja će ta pojava imati za Zemlju i njezine stanovnike. Navodno su se glasine raširile zbog NASA-ine video snimke koja je sasvim krivo interpretirana. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • johnny001122 27.10.2014.

    a na koji tocno nacin bi nastala ta pomrcina od 3 dana. sta Zemlja ce se stati okretati oko Sunca? zapet ce negdje? ne kuzim.

  • Faxton 27.10.2014.

    Mene zanima tada kad nastupi potpuni mrak čitav dan radit ovi koji rade noćnu ? :P

  • agencija1 27.10.2014.

    ljudi,procitajte Bibliju..kraj je jako jako strasan...3 dana oluje,pomrcine,potopi,nevrijeme...treba imat blagoslovljenu svijecu doma,to ce jedino moc svijetliti,i svetom vodom pospricat prozore i vrata...Isus ce se ukazat na nebu u obliku velikog križa,i onda ce to poceti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare