To je to što me zanima!

Stručnjak o padu Facebooka: 'Burza je reagirala, ali veće štete ne bi trebalo biti...'

Brojni korisnici diljem svijeta ostali su u panici nakon što ih je Facebook odjavio sa računa. Probleme su prijavljivali na stranici Downdetector, a zabilježili su gotovo 350 tisuća prijava u posljednja 24 sata
Vidi originalni članak

Ne bih bio baš jako uzbuđen oko toga, burza je reagirala, ali to će se do kraja dana vjerojatno vratiti kako je i bilo. Imamo jednom dva put godišnje neke ispade, ovo je trajalo 45 minuta i to je to, ništa zbog čega bi se trebalo jako uzbuditi, kaže nam Marko Rakar, politički konzultant i savjetnik na području informatičkih sustava i korištenja financijske forenzike u identificiranju zloupotreba, korupcije i kriminala, o današnjem padu sustava Facebooka i Instagrama.

Brojni korisnici diljem svijeta ostali su u panici nakon što ih je Facebook odjavio sa svojih računa te se nisu mogli prijaviti. Probleme korisnici prijavljuju na stranici Downdetector, a zabilježili su gotovo 350 tisuća prijava u posljednja 24 sata.

PROBLEMI KOD PRIJAVE Pali su Facebook i Instagram u cijelom svijetu: 'Odjavio me s mog računa, ne učitava ništa!'

Iako Instagram mogu otvoriti, korisnici tvrde da im se nije učitavalo sadržaj. Također, prijavili su i probleme s korištenjem Facebook Messengera.

- Svjesni smo da ljudi imaju problema s pristupom našim uslugama. Sada radimo na tome - rekao je glasnogovornik Mete Andy Stone u objavi na društvenoj mreži X.

GLOBALNI PROBLEM Facebook se polako vraća! Pao je na sat vremena, korisnici se nisu mogli prijaviti u svoj profil

Rakar smatra kako ovo ne bi trebalo rezultirati nekom većom štetom za Metu.

- Mislim da za to nema straha. Treba vidjet što se točno desilo, oni su vjerojatno propagirali neku promjenu na mreži i ona je prekinula odnosno skršila sustav, ali vratili su ga brzo i problem je riješen. Do kraja dana vjerujem da će sve bit tamo gdje je i bilo - zaključuje Rakar.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Django_ 05.03.2024.

    Strucnjak 🤣

  • Old Kresoje 05.03.2024.

    Stručnjak? Ujutro stručnjak za koronu, popodne za rusiju i ukrajinu, navečer za FB, a u stvari su u sve kuži ko mara u krivi k***

  • axl44 05.03.2024.

    toliko sam "često" na fb da nisam ni skužio da ne radi 🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare