To je to što me zanima!

Sve o poslovanju nekretninama i autima saznajte na New Linku

ŠTO JE IN: Na Njuškalovoj konferenciji u utorak i srijedu svjetski stručnjaci govorit će o promjenama koje očekuju auto te industriju nekretninama
Vidi originalni članak

U Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu danas počinje druga Njuškalova New Link konferencija.

Polaznici će doznati kakve trendove i transformacije donosi budućnost na tržištu nekretnina u digitalnoj eri, a sutra po prvi put u Hrvatskoj imat će priliku otkriti koje nas ključne promjene očekuju u auto-moto industriji te hoće li digitalne usluge zamijeniti offline prodaju.

Danas će dr. sc. Joe Peppard, predavač s berlinskog ESTM-a otkriti kako digitalna era mijenja načine poslovanja u nekretninskom sektoru, a više o budućnosti u poslovanju nekretninama moći će će doznati od Viktora Webera, osnivača i direktora Future Real Estate Instituta.

Iskustvo austrijskih ulaganja u Hrvatskoj ispričat će direktor Supernove dr.sc. Paul Merdzo, a korisna tematska predavanja održat će i Robert Pokrovac iz Erste Nekretnina, Rene Lisac iz DAZ-a, dizajnerica Jelena Havelka i strateg Mike Pugh. Na New Link sutra stiže Allison Nau, big data stručnjakinja iz najveće svjetske organizacije za usluge u automobilskoj industriji Cox Automotive, koja će govoriti o naprednim tehnikama i servisima koje koriste svjetski trgovci autima, a globalne trendove s kojima se auto-moto industrija susreće u eri digitalne transformacije predstavit će dr.sc. Brane Kalpič, profesor s Oxford Sveučilišta.

O promjenama u zakonskim okvirima govorit će Hrvoje Paver iz HGK. Najučinkovitije prodajne tehnike i njihovu primjenu polaznicima će ispričat poznati svjetski marketinški stručnjak dr. sc. Jose Maria Pons. Više o programu dostupno je na linku, a zainteresirani svoje mjesto mogu osigurati kupnjom ulaznice putem Entrio sustava.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare