To je to što me zanima!

Svi će moći vidjeti kad ste na Instagramu, ovako to isključite

Mnogi korisnici jednostavno ne žele da drugi znaju kad su pročitali neku poruku, ili kad su online, a upravo to omogućuje najnovija opcija koju je dodao Instagram. Srećom, lako se može isključiti
Vidi originalni članak

Kao što to imamo unutar Messengera ili WhatsAppa, i Instagram je dobio mogućnost da među porukama vaši prijatelji vide kad ste zadnji put bili aktivni, ali i da vi provjerite kad su oni posljednji put provjerili fotografije i poruke. 

Radi se o novoj opciji 'Show Activity Status' (Pokaži status aktivnosti) koja je automatski uključena, što se možda neće svidjeti svima.  Cijelu stvar možete jednostavno isključiti, ako mislite da ne treba svatko znati što radite u kojem trenutku. Sve što treba napraviti je otići u postavke i isključiti ovu mogućnost. Međutim, ako to isključite, nećete vidjeti i podatke za druge korisnike. 

Tehnički, ne možete vidjeti aktivnost svakog korisnika, već samo onih koje pratite i s kojima ste bili u interakciji u porukama, odnosno onih koji prate i vas. 

Kako nije bilo najava ove opcije, moguće je da se radi o testu koji bi mogao potiho nestati kao što su ga i uveli. Isto tako se testira mogućnost da na Instagram Stories dodamo i samo tekstualnu priču bez fotografija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare