To je to što me zanima!

Baš svi su bili meta: Hakeri su napali čak tri milijarde ljudi

Yahoo je ranije govorio kako je u hakerskom napadu 2013. godine ugroženo bilo milijardu korisnika i njihovih podataka, no sada su otkrili da je na meti bio baš svaki korisnik - njih 3 milijarde
Vidi originalni članak

Yahoo je u utorak otkrio kako su hakeri 2013. godine hakirali svih tri milijarde korisnika, čak tri puta više od ranijih procjena za najveći napad u povijesti. 

Kako prenosi Reuters, nova otkrića donijet će velike probleme za Verizon koji je novi vlasnik i mora se nositi s najmanje 41 tužbom. Yahoo je u prosincu govorio kako je u napadu bilo ugroženo milijardu korisnika, no novi podaci otkrili su kako je svaki njihov korisnik bio meta. 

Isto tako, naglašavaju da ukradeni podaci nisu uključivali lozinke, podatke o karticama ili bankovnim računima. No, podaci do kojih su hakeri došli, mogu olakšati provalu u druge račune koje korisnici imaju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Alex555 04.10.2017.

    U 2017 dolazi do masovnog hakiranja.Policija osniva svoju hakersku grupu i mješa se u poslove SOE.Za to vrijeme i oni su hakirani pa podaci kruže po Zagrebu kao na tržnici...Jedina sigurnost je neki mali bjedni zaboravljeni Linux za surfanje po netu...

  • Der Kommissarr? 04.10.2017.

    Tako je to kad ti je žena na čelu firme.

  • 04.10.2017.

    i nitko im ne može stat na kraj užas

Komentiraj...
Vidi sve komentare