To je to što me zanima!

Switch najbrže je prodavana konzola u povijesti Nintenda

Nintendov američki direktor otkrio je kako je početak prodaje Switcha najbolji u povijesti japanskog diva, a čak je i nanovija Zelda nadmašila legendarni Super Mario 64
Vidi originalni članak

Najanovija Nintendova konzola Switch u prvih nekoliko dana prodaje pokazuje da bi mogla biti sljedeći veliki hit ovog japanskog diva. Prodaja konzole u prva dana bila je najbolja za bilo koji Nintendov uređaj u povijesti, u Sjevernoj Americi. To je New York Timesovu Nicku Wingfieldu otkrio Reggie Fils-Aime, predsjednik američkog Nintenda. Uz to, nova igra The Legend of Zelda: Breath of the Wild je imala najbolje lansiranje u povijesti kompanije te su nadmašili Super Mario 64. 

Još je teško predvidjeti koliko će se Switch prodavati, ali u ovom trenutku Nintendo ima razloga za zadovoljstvo. Osobito, ako se uzme u obzir i činjenica da je Switch u prodaju krenuo u ožujku, dok je uobičajeno vrijeme lansiranja konzola studeni, kad su u prodaju pustili i Wii, prenosi Business Insider.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • thedarkside 12.03.2017.

    Xbox mama za sve konzole...

  • običniseronja 07.03.2017.

    Stvarno prezirem Xbox i PS4, zato što pokušavaju nešto što ne mogu - igrati zahtjevne igre. GTA V na PS4 je PowerPoint prezentacija a ne igra. Ali Nintendo sam uvijek volio zato što su drukčiji, zanimljiviji i zabavniji. Inače sam PCMR, ali možda ću kupiti Switch.

  • koko82 07.03.2017.

    kupi PS... xbox.. ili budi pripadnik master rase i uzmi PC....

Komentiraj...
Vidi sve komentare