To je to što me zanima!

Tajvanca našli mrtvog u kafiću nakon tri dana igranja igrica

Nezaposleni muškarac znao je dane provoditi u internet kafiću igrajući igrice. Umro je od zastoja srca, a nekoliko sati nitko oko njega nije primijetio da je mrtav
Vidi originalni članak

Muškarca (32) pronašli su mrtvog u internetskom kafiću na Tajvanu nakon trodnevnog maratona video igara, piše CNN i navodi kako je ovo druga ovakva smrt ove godine. U kafić u Kaohsiungu ušao je 6. siječnja, a njegovo tijelo pronašao je radnik 8. siječnja. Hitno su ga prevezli u bolnicu, no liječnici su samo mogli proglasiti smrt zbog srčanog zastoja. 

- Dugo je bio nezaposlen, a internetski kafići bili su jedino mjesto gdje je mogao ići. Njegova obitelj rekla je kako je znao nestati i vratio bi se dva ili tri dana kasnije - rekla je policijska glasnogovornica Jennifer Wu. Iz policije kažu kako je bio mrtav barem nekoliko sati prije njihova dolaska. Nadzorne kamere pokazale su da je imao i malu svađu prije smrti. Konobari koji tamo rade rekli su da je muškarac znao zaspati za stolom kad bi bio umoran i da zbog toga vjerojatno nisu ni primijetili da je preminuo.

Iz policije dodaju da su niska temperatura i iscrpljenost vjerojatno doprinijeli zastoju srca. Dodaju da su se igrači oko njih ponašali kao da se ništa ne događa. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • El Tractor 13.02.2015.

    To je normalno za njih, koliko godovo loše zvuči!

  • Jancec 21.01.2015.

    Amater.Ja sam mogao izdržati 3 mjeseca, i jedino drugo što sam radio je zadovoljavao biološke potrebe :D

  • CptNemo 20.01.2015.

    Kak bi i primjetili , kad oko njega sjede isti takvi :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare